Breaking News

ELIF: Επεισόδια 694 - 695, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 15/10/20 - Επεισόδιο 694: Η Ρεϊχάν είναι στην κουζίνα και κλαίει. Η Παρλά είναι έξω από την έπαυλη θυμωμένη και δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό της. Η Γιλντίζ τη βλέπει από την κουζίνα και δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγει τόσο νωρίς. Ο Κερέμ ψάχνει τη Ρεϊχάν. Ο Σαφάκ είναι αναγκασμένος να πει στην Ογιά πως δεν πρόκειται να την παντρευτεί και πως όλα αυτά είναι μια απαίσια συνήθεια της μητέρας του, που του ψάχνει νύφη. Η Ογιά νιώθει μεγάλη ντροπή και φεύγει. Ο Σαφάκ είναι έξαλλος με τη μητέρα του και νιώθει λύπη για την Ογιά. Η Ελίφ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει ένα παυσίπονο για τη Βιλντάν. Η Γιλντίζ της λέει πως η Ρεϊχάν ξέρει που βρίσκονται αλλά δεν την έχει δει αρκετή ώρα. Η Ελίφ την αναζητά στο δωμάτιό της και τη βρίσκει εκεί θλιμμένη.

Η Ρεϊχάν της λέει πως της λείπει το πατρικό της. Στο δείπνο η Ματσιντέ και ο Κερέμ λένε τα καλύτερα λόγια για τη μαγειρική της Γιλντίζ και της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν είναι θλιμμένη και ο Κερέμ το καταλαβαίνει. Η Ελίφ πηγαίνει στη Βιλντάν το φάρμακό της. Η Βιλντάν ξεκουράζεται στο δωμάτιό της. O Κερέμ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει νερό και η Ρεϊχάν είναι ψυχρή απέναντί του. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Η Παρλά μιλάει με τη Χουμεϊρά για τον Κερέμ. Δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός ότι ο Κερέμ υπερασπίζεται τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά είναι λυπημένη για τη σχέση με τον άντρα της. Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και απολογείται για τη συμπεριφορά του στη Χουμεϊρά. Δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει τη γυναίκα του γιατί έτσι θα χάσει και την οικογενειακή περιουσία.

Η Ελίφ εξακολουθεί να βοηθάει τη Βιλντάν παρά το γεγονός πως εκείνη της φέρεται απαίσια. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά διστακτικά γιατί πιστεύει πως θα της βάλει πάλι τις φωνές χωρίς λόγο. Όμως η Χουμεϊρά είναι χαρούμενη επειδή τα βρήκε με τον Ταρίκ. Δεν ξέρει ποιο κολιέ να βάλει και ζητάει τη γνώμη της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν της λέει τη γνώμη της και η Χουμεϊρά βάζει το κολιέ, που επέλεξε. Τότε δίνει στη Ρεϊχάν το άλλο κολιέ ως δώρο. Η Ρεϊχάν δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά της. Πηγαίνει στην κουζίνα χαρούμενη και λέει στη Γιλντίζ τι συνέβη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 694, 4ος Κύκλος)

Παρασκευή 16/10/20 - Επεισόδιο 695: 
Η Παρλά και η Χουμεϊρά μαγειρεύουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η Ρεϊχάν προσφέρεται να βοηθήσει. Η Παρλά της ζητάει να πάει να αγοράσει ένα σπάνιο υλικό ώστε να μην είναι για αρκετή ώρα στα πόδια τους. Η Ρεϊχάν ψάχνει σε όλη την αγορά και τελικά το βρίσκει. Στην επιστροφή συναντάει τον Κερέμ με τη μηχανή και την παίρνει μαζί του. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ δεν ευχαριστιούνται το φαγητό, που ετοίμασαν η Χουμεϊρά και η Παρλά. Ο Ταρίκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και επαγγελματικές αναποδιές γιατί έχει πολλές παράνομες δοσοληψίες και συναλλαγές.

Ο Γιουνούς τα βάζει με τη Ράνα και εκείνη δυσαρεστείται. Αντιλαμβάνεται όμως πως ο Ταρίκ κάτι σχεδιάζει. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της ετοιμάσει να φάει κάτι και να το σερβίρει κρυφά στο δωμάτιο της γιατί δεν της άρεσε καθόλου το φαγητό, που ετοίμασε η Παρλά. Το έχει “σκάσει” από το τραπέζι και δεν θέλει να την καταλάβουν. Μετά από άλλο ένα ξέσπαμα του Γιουνούς, η Μπιρτσέ σκέφτεται να πάει σε άλλη εταιρία να κάνει την πρακτική της...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ