Breaking News

Ευγενία Δημητροπούλου: Η ζωή της, ο «Ήλιος» και η Νομική - «Είχα παρακολουθήσει τη δίκη της 17 Noέμβρη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης η Ευγενία Δημητροπούλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος», βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τα καθημερινά γυρίσματα, το ρόλο της και τα δοκιμαστικά που έκανε για να τον πάρει.

Η γλυκιά και όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά της και τη ζωή της, επισημαίνοντας πως δεν θεωρεί ότι η δουλειά της είναι εμπόδιο για την προσωπική της ζωή, ενώ εξομολογήθηκε: 

«Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο η συμβίωση, η συντροφικότητα και η δημιουργία οικογένειας. Εύχομαι να μου συμβεί».

Όπως σημείωσε, η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήταν τα «Κρυφά Μονοπάτια» (2005-06, ΑΝΤ1) του Μανούσου Μανουσάκη.

«Έχω κάνει κωμωδία λίγες φορές στο θέατρο. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν καλύτερα μου λένε ότι μου ταιριάζει περισσότερο η κωμωδία. Ίσως ο επόμενος ρόλος μου είναι κωμικός» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ευγενία Δημητροπούλου φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών, την οποία άφησε γιατί ξεκίνησε σπουδές στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική το 2013. 

«Όταν ήμουν στη Νομική είχα παρακολουθήσει, με συμφοιτήτριές μου, τη δίκη της "17 Noέμβρη". Πηγαίναμε για εμπειρία. Το δικαστήριο είναι ένας φορτισμένος χώρος» τόνισε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη.