Breaking News

Α. Γκλέτσος: «Στην πρώτη επέμβαση καρδιάς έκλαιγα και παρακαλούσα το Θεό» - «Με τον Π. Κωστόπουλο δαρθήκαμε κανονικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Απόστολος Γκλέτσος κάθισε στον καναπέ του DOT, όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για την κόρη του Βαλίσια, που πέρασε φέτος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπως και για τη συγκατοίκηση με τη μητέρα του εδώ και 8 χρόνια. 

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «8 Λέξεις» μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του - την ίδια χρονιά που γεννήθηκε η κόρη του - τις αμοιβές του στο παρελθόν και τον Μανούσο Μανουσάκη, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Στα 35 μου χρόνια, μου συνέβη το πιο καλό και ένα από τα πιο δυσάρεστα... Το πιο καλό ήταν η γέννηση της κόρης μου και το πιο δυσάρεστο ήταν η πρώτη επέμβαση στην καρδιά. Έγιναν με διαφορά έξι μηνών. Πρώτα γεννήθηκε η κόρη μου και μετά έγινε η πρώτη επέμβαση στην καρδιά. Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα δύο χειρουργεία. 

Το χειρουργείο ήταν επίπονο, 9 ώρες χωρίς νάρκωση. Πρέπει να είσαι ξύπνιος, προκειμένου να αντιδράσεις ώστε να μην τρυπηθεί η καρδιά. Έκλαιγα και παρακαλούσα το Θεό... Τόση τιμωρία, τι είχα κάνει πια; Στον γιατρό δεν είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχασε 20 κιλά στο χειρουργείο, τον έβλεπα, έτρεχε ο ιδρώτας... Μετά την επέμβαση στην καρδιά αναθεώρησα τα πάντα, τίποτα δεν είναι δεδομένο...

Στο παρελθόν, όταν αμειβόμουν για τη δουλειά μου, ο πατέρας μου θεωρούσε ντροπή να παίρνω τόσα πολλά λεφτά. Έπαιρνα απίστευτα λεφτά...

Όταν μου ζητούσε να κάνω έναν ρόλο ο Μανούσος Μανουσάκης, δεν ρωτούσα λεπτομέρειες, δεχόμουν αμέσως.  Του χρωστάω τα πάντα, όπως και που έγινα Δήμαρχος. Και στη θάλασσα να μου πει να πέσω, θα πέσω!

Κάναμε φωτογράφιση μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Θα μας έβαζαν εξώφυλλο, αλλά δεν το έκαναν ποτέ, μας έβαλαν μέσα. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα εξηγήσεις. Κάποιος μου απάντησε: "'Έτσι γουστάραμε". Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Κωστόπουλο. Δαρθήκαμε κανονικά, έπεσε ξύλο. Πιαστήκαμε στα χέρια κι έπεσαν κάτι ψιλές... Μπορεί και χοντρές, έπεσαν όμως! Αλλά μετά γίναμε φίλοι».

Δείτε τη συνέντευξη.