Breaking News

GNTM 3: Η δοκιμασία επιβράβευσης και το Makeover (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώτη “ρωγμή”, στο μονοπώλιο των αγοριών στο GNTM 3, έγινε με την αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα...

Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκαν το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό είχε να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να “τσαλακωθούν”.

Με έμπνευση από τις ταινίες “Risky Business” και “Strίptease”, τα μοντέλα κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και  Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας, Σήφης Φαραντάκης, είχε ένα δυνατό πλεονέκτημα, που καθόρισε τις επόμενες εξελίξεις.
 
Στη συνέχεια έφτασε η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover. Οι διαγωνιζόμενοι αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογείωνε την εικόνα τους.

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα διαδέχθηκαν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις. Για κάποιους η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

Δείτε τα βίντεο από το επεισόδιο της Τρίτης.