Breaking News

Η άλλη πλευρά της Όλγας Κεφαλογιάννη: «Έχω σύντροφο που του αρέσει να μαγειρεύει» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Όλγα Κεφαλογιάννη έδειξε το άλλο της πρόσωπο σε μία χαλαρή συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» και τη Μαριάννα Γεωργαντή, που περπάτησε μαζί της στους δρόμους της Αθήνας.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την κρίση που έφερε ο κορονοϊός στη χώρα μας, όπως και στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Επίσης, αναφερόμενη στη Μελίνα Μερκούρη, μίλησε για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. 

«Το έχω ξαναπεί. Θεωρώ ότι ο Μεγάλος Περίπατος δεν λειτούργησε, όπως είχαν στο μυαλό τους εκείνοι που τον εμπνεύστηκαν. Ενδεχομένως έγινε και σε λάθος στιγμή» είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όταν ρωτήθηκε για την περίοδο της καραντίνας της περασμένη άνοιξη, σημείωσε ότι διάβασε πολλά βιβλία και παρακολούθησε ταινίες.

Ποια είναι η σχέση της με τη μαγειρική; «Ποπ κορν μπορώ να φτιάξω, αλλά μέχρι εκεί. Είναι καλό που έχω σύντροφο (σ.σ. ο συνθέτης Μίνως Μάτσας), που του αρέσει να μαγειρεύει, οπότε πολλές φορές αναλαμβάνει εκείνος αυτό το κομμάτι και το κάνει με χαρά. Κι εγώ με χαρά, επίσης, το απολαμβάνω» εξομολογήθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.


Δείτε το βίντεο.