Breaking News

Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ για το «κόψιμο» της εκπομπής με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, το βράδυ της Πέμπτης, δεν προβλήθηκε τελικά στον Alpha η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk, όπως ήταν προγραμματισμένη.

Το θέμα της εκπομπής ήταν «κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας», με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και τον παιδίατρο - λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός με ανάρτησή του στο Facebook (δείτε αναλυτικότερα στο τέλος, στο βίντεο της εκπομπής «Ευτυχείτε»).

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σρόιτερ, μετά τα όσα ειπώθηκαν από χθες το βράδυ, το μεσημέρι της Παρασκευής έγραψε στο Twitter:

«Καλημέρα σε όλους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίους λοιμωξιολόγους και άλλους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί, που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές.

Είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά, ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη».