Breaking News

Η Ειρήνη Μητράκου αποχώρησε από το GNTM 3 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Ίριδας Παπουτσή από το σπίτι του GNTM 3, η επόμενη μέρα βρήκε 15 διαγωνιζόμενους στη διεκδίκηση του τίτλου. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η παραγωγή έστησε ένα φωτογραφικό παιχνίδι μόδας με τίτλο ‘Sooo 2020’ και με έπαθλο, που ενθουσίασε τα μοντέλα. Φωτογραφήθηκαν σε τριάδες, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι τους ρόλους των μοντέλων, των φωτογράφων, των art directors και των κριτών, με έμπνευση από ατάκες και καταστάσεις του σήμερα. Η διαδικασία και οι polaroids, που προέκυψαν, διασκέδασαν τους παίκτες και τους έδωσαν τη δυνατότητα να ξεφύγουν δημιουργικά.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε, αγόρια και κoρίτσια κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους, καθώς έπρεπε να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο του shock tower του Αllou Fun Park και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου Γιώργου Μαλεκάκη.

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, η αποστολή των μοντέλων δεν ήταν εύκολη. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει, για δεύτερη φορά, τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για κάποιους συμπαίκτες του.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών να αποχωρήσει η 18χρονη Ειρήνη Μητράκου.

Δείτε τα βίντεο από το επεισόδιο της Τρίτης.






Όπως ανέφερε το βιογραφικό της, που είχε δημοσιεύσει το Star, η Ειρήνη Μητράκου είναι 18 ετών και μεγάλωσε στην Αρτέμιδα Αττικής. Από τις σχολικές αίθουσες η Ειρήνη βρέθηκε στο σπίτι του GNTM για να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο modelling και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Από παιδί της άρεσε ο χώρος του modelling, την εντυπωσίαζαν οι φωτογραφίσεις και η πασαρέλα. Ονειρεύεται να καταφέρει να πετύχει μια καριέρα αντίστοιχη της Sara Sampaio, που θαυμάζει. Το GNTM είναι η αφετηρία για να γνωρίσει τον κόσμο της μόδας.