Breaking News

Η εξομολόγηση του Mike για την περιπέτειά του με τον καρκίνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, το βράδυ της Τετάρτης ο ράπερ Μike βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show», όπου μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λεπτομέρειες για την προσωπική μάχη που έδωσε και βγήκε νικητής. 

Ο ταλαντούχος ράπερ περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο χειρουργείο και τις επώδυνες χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ μίλησε και για τη βαθιά πίστη του και τη δύναμη ψυχής που είχε και τον έκανε να σταθεί ξανά στα πόδια του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την Έλενα Τσαγκρινού. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε:

«Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο. Εκεί που ήταν όλα καλά και είχα ετοιμάσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι κάποιο τράβηγμα θα έχει γίνει από τη γυμναστική. Δεν έδωσα σημασία, πέρασαν λίγες εβδομάδες και μια μέρα είχα έντονο πόνο. Έκανα ψηλάφηση στον όpχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη, αλλά φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. 

Στη συνέχεια έκανα υπέρηχο, έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και με συμβούλεψε να πάω σε ουρολόγο, ο οποίος μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όpχι. Αρχικά δεν το πίστευα... Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες... Έκανα το χειρουργείο και μετά δυσκολευόμουν να σηκωθώ ή να ξαπλώσω για 5 εβδομάδες».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.