Breaking News

Η Μάρω Λύτρα μίλησε για τη ζωή της στον Καναδά: «Έχω αφήσει τη ζωή μου στα χέρια του Θεού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της στον Καναδά μίλησε η Μάρω Λύτρα στην κάμερα της εκπομπής «Love it». Η τραγουδίστρια συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική, ενώ εργάζεται ως νοσοκόμα. Συγκεκριμένα, συνεργάζεται με πλαστικούς χειρουργούς, κλείνοντας τις τομές των ασθενών μετά το χειρουργείο. Η Μάρω Λύτρα είπε στον Κώστα Παπαποστόλου:

«Έχουν ανοίξει ξανά τα μαγαζιά, τα εστιατόρια και τα σχολεία. Τα κρούσματα κορονοϊού αρχίζουν να αυξάνονται και όλοι φοβόμαστε ότι θα ξανακλειστούμε μέσα. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε χωρίς μάσκα. Παίρνουμε τα μέτρα μας, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. 

Είμαι νοσοκόμα, εργάζομαι σε χειρουργείο και όχι σε θαλάμους με ασθενείς. Συνεργάζομαι με πλαστικούς χειρουργούς, κλείνω τις τομές των ασθενών μετά το χειρουργείο.

Δεν ξέρω αν θα ξαναγύριζα Ελλάδα. Δεν ξέρω τίποτα... Ό,τι προσπάθησα και ό,τι νόμιζα θα γίνει στη ζωή μου, έγινε το αντίθετο...

Ασχολούμαι και με τη μουσική, ερμηνεύω ξένα τραγούδια. Εδώ έχω τη δουλειά μου και την οικογένειά μου. Εδώ γεννήθηκα κι εδώ είναι η ζωή μου. Θέλω να επικεντρωθώ στα ξένα τραγούδια. Μπορεί να τύχει να έρθω στην Ελλάδα για συναυλία. Ποτέ δεν ξέρεις... Έχω αφήσει τη ζωή μου στα χέρια του Θεού. Ό,τι αποφασίσει ο Θεός για μένα.... Το "Soon" είναι μια εpωτική μπαλάντα που γράφτηκε στην καραντίνα».

Δείτε το βίντεο.