Breaking News

Η Τ. Νόβα απαντά στην Α. Γραμμέλη: «Η μητέρα μου θύμωσε - Η συγκεκριμένη παρέα δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην τηλεόραση» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζούλια Νόβα σχολίασε όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και γενικότερα η τηλεοπτική παρέα του «Pop Up», μετά την πρόσφατή δήλωσή της: «Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου». Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Δεν είπα κάτι για να παρεξηγηθεί... Η συγκεκριμένη παρέα ίσως να μην έχει καλούς τρόπους. Η δήλωσή μου παρεξηγήθηκε από την παρέα της εκπομπής και μετά συζητήθηκε με έναν τρόπο τελείως άκομψο, που δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται στην τηλεόραση. 

Προσωπικά δεν με πείραξε πολύ. Αλλά με πείραξε που το είδε η μητέρα μου, η οποία στεναχωρήθηκε και θύμωσε. Αυτό με στεναχώρησε και με θύμωσε κι εμένα. 

Στη συγκεκριμένη εκπομπή δε θα έδινα ποτέ συνέντευξη και δε θα συνιστούσα σε κανέναν να πηγαίνει εκεί. Η συγκεκριμένη παρέα είναι λίγο ακατάλληλη και δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στην τηλεόραση».

Μετά το χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, η ξανθιά καλλονή έχει προχωρήσει στη ζωή της. Για το νέο της σύντροφο αρκέστηκε να πει «Γενικά είμαι καλά...»,  ενώ πρόσθεσε: «Με τον Γιάννη έχουμε πλέον φιλικές επαφές. Εγώ θα μπορούσα να βγούμε όλοι μαζί ζευγάρια, εκείνος δε νομίζω...».


Δείτε όσα είχαν ειπωθεί στο «Pop Up».