Breaking News

Josephine: Ο χωρισμός που την ταρακούνησε και η βάφτιση στα 25 της - «Ήταν πανέμορφα, έκλαιγα... Το όνομά μου είναι Ιωσηφίνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή η Josephine κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για την αλλαγή της εικόνας της, τον χωρισμό που την ταρακούνησε, τα μαθήματα αυτοβελτίωσης και ρέικι και την απόφασή της να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη σε ηλικία 25 ετών.

Η όμορφη τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα και Γερμανό (με ελληνικές ρίζες) πατέρα. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και μετά σπούδασε Marketing - Managment στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Deree College). Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της.

Η Josephine εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 8 ετών, αλλά κατά διαστήματα έμεινα και με τους δύο, ανάλογα με το ποιος είχε περισσότερη δουλειά. Έχω δύο ετεροθαλή αδερφάκια, που τα αγαπώ πάρα πολύ. Ο μικρός είναι 12 και η αδερφή μου 18 και σπουδάζει στη Γερμανία. 

Με την Κόνι Μεταξά ήμασταν αυτοκόλλητες για 7 χρόνια και παρτάραμε συνέχεια. Είχα μία πολύ μεγάλη σχέση και χώρισα. Τότε έκατσα και τα έβαλα κάτω και είπα "Τι κάνω; Το τραγούδι είναι η ζωή μου, ζω γι' αυτό. Ή θα το κάνω ή θα αλλάξω επάγγελμα". 

Ο χωρισμός με ταρακούνησε και άλλαξε όλη μου τη ζωή. Έψαχνα τη δύναμη μέσα μου για να κάνω όσα ονειρεύτηκα.

Σε όλες τις σχέσεις νιώθω μια απογοήτευση, είμαι drama queen. Το ζω 100%. Στη συγκεκριμένη σχέση είχα δοθεί πάρα πολύ. Για να βοηθηθώ ξεκίνησα να κάνω ρέικι και μαθήματα αυτοβελτίωσης.

Δεν είχα σχέση με καμία θρησκεία γιατί οι γονείς μου με είχαν αφήσει ελεύθερη να επιλέξω μόνη μου. Η μητέρα μου ήταν μουσουλμάνα, αλλά μετά άλλαξε και έγινε χριστιανή. Βαφτίστηκα  χριστιανή ορθόδοξη σε ηλικία 25 ετών.  Πιστεύω πάρα πολύ.

Στη βάφτιση υπήρχε μία μεγάλη κολυμπήθρα και μπήκα μέσα. Ήταν πανέμορφα, έκλαιγα... Το όνομά μου είναι πλέον Ιωσηφίνα, έτσι βαφτίστηκα. Το όνομά μου είναι Jessica Josephine Wendel. Και χρησιμοποίησα το Josephine (Ιωσηφίνα), που είναι και το καλλιτεχνικό μου, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξω ταυτότητα...».