Breaking News

Κ. Παπουτσάκη: «Στη σειρά για την Αλίκη οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, που δεν μπορούσαν να γράψουν σενάριο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σειρά «Έχω ένα μυστικό», που είχε προβληθεί στον Alpha και παρουσίαζε τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», όπου ήταν καλεσμένη.

Η όμορφη ηθοποιός είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τις δύσκολες μέρες που πέρασε τότε, καθώς δεν είχε φανταστεί ποτέ την αντίδραση και την κριτική που θα ακολουθούσε από κάποιους, κάτι που επηρέασε πολύ την ψυχολογική της κατάσταση. Μεταξύ άλλων, είπε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο:

«Δεν την έχω δει τη σειρά... κάποια στιγμή θέλω να τη δω. Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερη στη σειρά, αλλά σίγουρα είχα καλές στιγμές. Έκανα μια τίμια προσπάθεια, αλλά αυτό το πράγμα ήθελε μια μεγαλύτερη πλαισίωση...

Δεν πέρασα καλά. Αρχικά χάρηκα, όταν μου το πρότειναν... Ωστόσο πρόκυψαν κι άλλοι παράμετροι, που εγώ δεν είχα υπολογίσει. Όλα αυτά που συνέβησαν.. ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν γιατί οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, που τις "έτρωγαν" από παντού, οπότε κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια...

Όλη αυτή η πίεση μου προκάλεσε και προβλήματα υγείας, τα οποία, ευτυχώς, στην πορεία έφυγαν... Μέχρι τότε δεν με είχε πειράξει κανείς και ξαφνικά κάτι άλλαξε, που δεν μου άρεσε καθόλου. Με επηρέασαν οι κακές κριτικές και από ανθρώπους, που μπορεί να μην είδαν ποτέ τη σειρά. Είχαν αρχίσει να γράφουν πριν παρουσιαστεί το σίριαλ. Νομίζω ότι η επίθεση δεν ήταν προσωπική, το ίδιο θα συνέβαινε και σε όποια ηθοποιό ενσάρκωνε την Αλίκη».

Δείτε το βίντεο. Το παραπάνω απόσπασμα από το 1:30 και μετά.