Breaking News

Καίτη Φίνου: Αποκαλυπτική όσο ποτέ για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Καίτη Φίνου, σε μια ανασκόπηση ζωής και καριέρας, έκανε - μεταξύ άλλων - αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον αξέχαστο Στάθη Ψάλτη. Η ηθοποιός είπε στην κάμερα του Dot:

«Στην ταινία "Ο παpθενοκυνηγός" (1980) τα περισσότερα ρούχα, όπως και τα κοσμήματα, ήταν της φίλης μου και συμμαθήτριάς μου στη δραματική σχολή, της Άννας Κουρή.

Πότε δεν πίστευα ότι ήμουν ωραία. Πάντα ντρεπόμουν για κάτι και είχα το κόμπλεξ της παχιάς. Μόνο κάποιες εποχές ήμουν πολύ αδύνατη και πάντα υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή μου που μου έλεγαν "Χόντρυνες, σταμάτα να τρως". Κάποια στιγμή σταμάτησα να κάνω δίαιτες γιατί αποφάσισα ότι μ' αρέσει το φαΐ.

Τα "Καμάκια" (1981) ήταν σταθμός της σχέσης μου και της συγκατοίκησής μου με τον Στάθη Ψάλτη, τον οποία είχα γνωρίσει στον "Παpθενοκυνηγό". Αλλά τότε ήταν παντρεμένος. Δεν έβγαινα μαζί του και δεν ήξερα ότι ήταν παντρεμένος. Η μητέρα μου το ήξερε και αντέδρασε. Όταν με ξαναπήρε μου είπε ότι έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν μου το έλεγε η μητέρα μου. 

Ήταν μία θυελλώδης σχέση, με τσακωμούς. Ο Στάθης ήταν 32 ετών, ήταν παιδί και ξαφνικά έγινε αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Όλες οι γυναίκες έπεσαν πάνω του και ήταν φοβερά άπιστος. Κάποια στιγμή έφτασε και ο χωρισμός. Ήμασταν 5,5 χρόνια μαζί, αλλά από τον πρώτο χρόνο και μετά ήμασταν σαν χωρισμένοι. Κοιμόμασταν χωριστά.

Την πρώτα φορά που ανακάλυψα ότι με απάτησε άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου, γιατί μου το είπε η ίδια η κοπέλα. Μου είπε "Εσύ κοιμόσουν στην κρεβατοκάμαρα κι εμείς ήμασταν στο σαλόνι!". Εγώ τρελάθηκα κι ο Στάθης γέλασε, ως συνήθως...

Στο "Βασικά καλησπέρα σας" (1982) δεν είχα πάει στην πρώτη μου σκηνή γιατί ήμουν από ξενύχτι, άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου, που ήμουν, κι έπεσα έξω! Είχα πάθει διάσειση. Ο Δαλιανίδης είχε γίνει έξαλλος. Στην πορεία ο Δαλιανίδης μ' αγάπησε πολύ, αλλά πιο πολύ τη Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου, αλλά γινόταν και πολύ... "κακούλης". Όταν τον έπιανε, ήθελες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί.

Ο Μίμης Φωτόπουλος έκανε τον πατέρα μου στην ταινία "Ο πρώτος ματάκιας" (1982). Τον λάτρεψα πάρα πολύ. Ο άνθρωπος ήταν καταπληκτικός, δεν είχε κόμπλεξ, όπως και η Δέσποινα Στυλιανοπούλου».