Breaking News

«Καρφιά» από την Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν παραιτούμαι ποτέ, ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» είχε κάνει πρεμιέρα στον Alpha τον περασμένο μήνα (7/9). Η εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή, που έχει και ψυχαγωγία, της Ελεονώρας Μελέτη ξεκίνησε δυναμικά, ωστόσο στη συνέχεια σημείωσε πτώση όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «σύννεφα» στην επαγγελματική σχέση της παρουσιάστριας με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος είναι ο ενορχηστρωτής πίσω από τις κάμερες.

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα;», ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη τον Νικόλα Ράπτη, που είναι συνεργάτης της στο ραδιόφωνο.

Και συνέχισε: «Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ, ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη».

Κατόπιν τόνισε: «Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα. Δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση, ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν παραιτήθηκα, δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη... Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία, εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά κι εσύ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές μας;».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».