Breaking News

Κορονοϊός - Η συγκίνηση της Πηγής Δεβετζή: «Φοβήθηκα πάρα πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η εταιρία παραγωγής του J2US και το Open εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για το σόου, καθώς η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η Ολυμπιονίκης, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο J2US, ενημέρωσε η ίδια τους υπεύθυνους της παραγωγής.

Το πρωί του Σαββάτου η Πηγή Δεβετζή μίλησε, μέσω skype, στο «Έλα, Χαμογέλα» και ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης. 

«Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, λόγω της κατάστασης. Και όταν κάνει κάποιος γυμναστική η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει. Πριν τρεις μέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα. Έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν σύνηθες φαινόμενο για μένα. Αλλά είπα ότι κάτι συμβαίνει γιατί είχα μόνιμο πονοκέφαλο για τρεις - τέσσερις συνεχόμενες μέρες. Έτσι αποφάσισα να κάνω τεστ. Ευτυχώς που πήγα γιατί προφύλαξα όλους τους φίλους μου. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα για να μου πουν περαστικά και με συγκινούν πάρα πολύ» είπε, συναισθηματικά φορτισμένη, η Πηγή Δεβετζή.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς κόλλησα, μακάρι να ήξερα. Κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να κολλήσει, αλλά θέλει περισσότερη προσοχή. Φοβήθηκα πάρα πολύ και λέω δόξα τω θεώ που είμαι σπίτι μου και το περνάω και δεν είμαι σε κάποιο νοσοκομείο. Υπάρχει κόσμος που είναι αυτή τη στιγμή στα νοσοκομείο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ και συγγνώμη που συγκινούμαι. Αλλά η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και δεν το περίμενα να μου στείλουν τόσα πολλά μηνύματα».

Δείτε το βίντεο.