Breaking News

Κορονοϊός - Στο νοσοκομείο ο Trump: «Πάω καλά, νομίζω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed μεταφέρθηκε ο Donald Trump, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και η σύζυγός του, Melania...

Σύμφωνα με το BBC, ο γιατρός του, Sean Conley, είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι «κουρασμένος αλλά με καλή διάθεση», ενώ σε νεότερη ενημέρωση τόνισε ότι τα πήγε καλά.

Στην τελευταία ενημέρωση, αργά το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Αμερικής), ο Conley ανέφερε: «Είμαι ευτυχής που αναφέρω ότι ο πρόεδρος τα έχει πάει πολύ καλά και δεν χρειάζεται συμπληρωματικό οξυγόνο».

«Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!» έγραψε στο Twitter ο Donald Trump, ο οποίος σε ένα μήνα (3 Νοεμβρίου) θα αντιμετωπίσει τον Joe Biden στις προεδρικές εκλογές. Η Melania είχε ηπιότερα συμπτώματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Νωρίτερα, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είχε ανεβεί βίντεο στο Twitter, στο οποίο ανέφερε: «Νιώθω καλά, αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Πρώτη Κυρία είναι καλά. Σας ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ το ενδιαφέρον σας και δεν πρόκειται να το ξεχάσω».

Όπως αναφέρει το BBC, ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταγράφηκε, φορώντας κοστούμι και μάσκα, να βγαίνει από το Λευκό Οίκο στις 18:15 (τοπική ώρα) την Παρασκευή και να κατευθύνεται στο προεδρικό ελικόπτερο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.



Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε αργότερα το μεσημεριανό δελτίο του Open.