Breaking News

Θ. Κουρλαμπάς για την κλίση του γιου του στο μπαλέτο: «Είναι μαγικό όταν το βλέπω - Δεν έχει σημασία από ποιους υπήρξαν αρνητικά σχόλια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής ο Θανάσης Κουρλαμπάς, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος».

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προσβλητικά σχόλια που έχει δεχθεί ο γιος του και για τη δική του επιλογή, αλλά και της γυναίκας του, να στηρίξουν την κλίση του παιδιού τους στο χορό. Συγκεκριμένα, είπε στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο:

«Δεν έχει σημασία από ποιους υπήρξαν αντιδράσεις και άστοχα σχόλια γι' αυτήν την επιλογή... Ήταν από το ευρύτερο περιβάλλον του. Τα σχόλια ήταν για παράδειγμα "Ένα αγοράκι ίσως να είναι καλό να παίξει και λίγο ποδόσφαιρο παραπάνω". 

Δεν θέλω να επεκταθώ σ' αυτό, γιατί το θεωρώ αυτονόητο ένας πατέρας ή μια μητέρα, που βλέπει μια φυσική κλήση του παιδιού, να το σπρώξει και να το ενισχύσει. Είναι τόσο ευγενικό αυτό το πράγμα - ο κλασικός χορός - και τόσο μαγικό όταν το βλέπω. Πηγαίνω στα μαθήματα του γιου μου.

Δεν ξέρω τι θα κάνει στη ζωή του, αλλά και μόνο το κoρμί που έχει πλάσει και μόνο η χαρά του παιδιού όταν πηγαίνει στο μάθημα, δεν έχεις να πεις κάτι άλλο γι' αυτό. Προς το παρόν, στην ηλικία που είναι τώρα, λέει ότι θέλει να το κάνει και να το βάλει στη ζωή του όλο και περισσότερο. Οπότε νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό».