Breaking News

Η εξομολογητική συνέντευξη της Kristen Stewart (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εξομολογητική συνέντευξη, η Kristen Stewart μίλησε για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό InStyle, στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το Νοέμβριο.

Η ηθοποιός τόνισε ότι τώρα μπορεί να κατανοήσει την πίεση που ένιωθε όταν ονομάστηκε «λεσβiα» σε ηλικία 21 ετών. Τώρα αυτοαποκαλείται παράξενη.

«Την πρώτη φορά που βγήκα ραντεβού με κoρίτσι, με ρωτούσαν αν ήμουν λεσβiα. Και ένιωσα "Θεέ μου, είμαι 21 χρονών". Ένιωσα ότι ίσως υπήρχαν πράγματα που θα έβλαπταν τους κοντινούς μου ανθρώπους. Όχι επειδή ένιωθα ντροπή που είμαι γκέι, αλλά επειδή δεν ήθελα να αποκαλύψω τον εαυτό μου στο κοινό, κατά κάποιον τρόπο. Το ένιωθα σαν "κλοπή"» εξομολογήθηκε η Kristen Stewart.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 30χρονη ηθοποιός είναι σε σχέση εδώ και ένα χρόνο με τη σεναριογράφο Dylan Meyer.

Η Kristen Stewart, που έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, είχε γίνει πασίγνωστη από το ρόλο της ως Bella Swan στη σειρά ταινιών Twilight. Η σχέση της με τον τότε συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson αποτελούσε συχνά θέμα στις lifestyle στήλες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πλατό του Twilight το 2008 και ήταν ζευγάρι έως το 2013.

«Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να μην φωτογραφηθούμε» δήλωσε στο InStyle η Kristen Stewart. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε τονίσει: «Ποτέ δε θα μιλήσουμε γι' αυτό, γιατί είναι δικό μας...».

Να σημειωθεί ότι η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στην ταινία «Happiest Season», που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 25 Νοεμβρίου.