Breaking News

Τ. Μιχαηλίδου: «Για να παραιτούμαι, υπάρχει σοβαρός λόγος» - Ν. Μάνεσης: «Το bullyίng είναι σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, 13 Οκτωβρίου, η Τίνα Μιχαηλίδου έληξε τη συνεργασία της με τον Alpha και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, που πρόβαλε σήμερα το Πρωινό.

«Έχουν ειπωθεί πολλά, όπως για εργασιακό bullyίng...» της είπε ο δημοσιογράφος, με την Τίνα Μιχαηλίδου να απαντά:

«Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή. Απλά θέλω να πω ότι δεν έχω παραιτηθεί και δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Για να παραιτούμαι σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. Αυτή τη στιγμή οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα. Δεν θέλω να αναφερθώ στη σχέση μου με τον Νίκο Μάνεση. Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα Μελέτη. Θα έκανα με χαρά οτιδήποτε μου ζητούσε κάποιος γιατί είναι μία δουλειά την οποία αγαπώ πολύ, όταν, όμως, υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο...».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μάνεσης είπε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα του Πρωινού:

«Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ δεν ήξερα ότι παραιτήθηκε και ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει. Μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. 

Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: έναν μήνα βγαίνει ο ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ κορονοϊού και ξαναμπαίνει μέσα. Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι το θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ - έτσι μου έχουν πει - και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;... Τι δουλειά έχω εγώ με την εκπομπή της Μελέτη;

Το bullyίng είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Διότι αν δεν αποδειχθεί το bullyίng, από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση».

Για την υπόθεση της Τίνας Μιχαηλίδου μίλησε μπροστά στην κάμερα και η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε τα βίντεο.