Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 38: Το ξέσπασμα της Μικαέλας Φωτιάδη και τα δάκρυα της Κάτιας Φουρτούνη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία συμμετείχε το 2018 στο Greece’s Next Top Model, μπήκε στο My Style Rocks πριν από δύο εβδομάδες, χωρίς να καταφέρει ακόμη να πάρει νίκη στα καθημερινά επεισόδια.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Οκτωβρίου εξέφρασε την απορία της για τα δυάρια της Έρης Λώλη. «Γενικά τα δυάρια η Έρη τα ρίχνει... Είναι λίγο αυστηρή σε αυτό είναι η αλήθεια. Γενικά, βάζεις εύκολα δύο. Και την προηγούμενη εβδομάδα είχα τον μεγαλύτερο βαθμό, άκουσα τα καλύτερα λόγια κι εσύ μου είχες βάλει πάλι δύο» είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

«Βάζω εύκολα και 4 και 5 και 3 και 1 έχω βάλει. Όλα εύκολα τα βάζω... Αυτή είναι η κρίση η δική μου. Όπως δεν έχω κανένα θέμα να με κρίνουν αυστηρά οι συμπαίκτριές μου, θεωρώ ότι κι αυτές δεν έχουν θέμα να τις κρίνω αντικειμενικά» απάντησε από την πλευρά της η Έρη Λώλη. 

Ιδιαίτερα αγχωμένη εμφανίστηκε η Κάτια Φουρτούνη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Κάνω πολύ μεγάλες προσπάθειες για να είμαι εδώ... Προφανώς δεν φοράω μόνο σακάκι, θα βάλω κι άλλα πράγματα... Καμιά φορά δεν το αντιλαμβάνομαι. Βλέπω απλώς την εικόνα μου και δεν σκέφτομαι πόσα σακάκια έβαλα την προηγούμενη εβδομάδα» είπε δακρυσμένη στους κριτές, οι οποίοι προσπάθησαν να την αποφορτίσουν.

Τελικά, μετά τη βαθμολογία των κριτών, η Κάτια Φουρτούνη κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση, ενώ στην πρώτη ήταν η Αρετή Λις. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, που ανέδειξαν νικήτρια την Αρετή Λις.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 38 στο 3ο βίντεο.