Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 39: «Δεν έχω αποδείξεις, αλλά πιστεύω ότι η Μικαέλα έχει στυλίστα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα σχόλια της Αρετής Λις περί στυλίστα προκάλεσαν την αντίδραση της Μικαέλας Φωτιάδη στο επεισόδιο του My Style Rocks της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Μικαέλα σχολίασε την εμφάνιση της Αρετής, η οποία διαφώνησε και εκνευρίστηκε. Μάλιστα στη συνέχεια υπονόησε ότι η Μικαέλα έχει στυλίστα.

«Πιστεύω ότι η Μικαέλα έχει βοήθεια. Δεν έχω αποδείξεις, αλλά το πιστεύω. Έχει αλλάξει το ύφος της και η όλη συμπεριφορά της. Ξαφνικά έχει αποκτήσει περισσότερη ασφάλεια, ενώ πριν ήταν ανασφαλής. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι έχει βοήθεια, αλλά έχω αυτή την εντύπωση, μου το λέει η διαίσθησή μου» είπε η Αρετή, με τη Μικαέλα να απαντά:

«Δεν μπορείς να μιλήσεις και να πεις κάτι χωρίς αποδείξεις Αρετή. Για να λες κάτι τέτοιο όμως πρέπει να το υποστηρίξεις κιόλας, να έχεις αποδείξεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου γιατί αυτό το θέμα με τον στυλίστα με νευρίασε και με στενοχώρησε πάρα πολύ. Έχω διάφορα στο κεφάλι μου κι έχω και μια άλλη δουλειά κι ένα παιδί που ασχολούμαι και μία μετακόμιση και χίλια δυο. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα τα πήγα χάλια, είχα πολλά στο κεφάλι μου και μπορούσα όλη μέρα να κάθομαι και να κλαίω, αλλά προσπαθούσα να είμαι ok. Ήμουν ήσυχη γιατί δεν ήμουν καλά. Ασχολήθηκα τώρα πιο πολύ με την εικόνα μου, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα πάντα... Δεν δέχομαι να πει κανείς ξανά ότι έχω στυλίστα. Μόνο με αποδείξεις...».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι, μετά τη βαθμολογία των κριτών, η Αρετή Λις και η Μικαέλα Φωτιάδη ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση. 

Κατόπιν ισοψήφησαν και κατά την ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες, οπότε αναδείχθηκαν και οι δύο νικήτριες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την αντιπαράθεσή τους. Ολόκληρο το επεισόδιο 39 στο 2ο βίντεο.