Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 33: Η 60χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη πήρε την πρώτη της νίκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H 60χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη μπήκε πριν δύο ημέρες στο My Style Rocks. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη.

Συγκεκριμένα, μετά τη βαθμολογία των κριτών, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Άρτεμις Καραβουσιάνη και η Κάτια Φορτούνη. Η Άρτεμις αναδείχθηκε νικήτρια, καθώς πήρε τις περισσότερες ψήφους από τις υπόλοιπες παίκτριες.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, που είχε δημοσιοποιήσει ο ΣΚΑΪ, η Άρτεμις ζει στην Αθήνα και για 17 χρόνια ήταν αεροσυνοδός. Της αρέσει ο χορός, το θέατρο και το διάβασμα. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο και δυναμικού μπαλέτου, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και μποξ! Παράλληλα, ασχολείται και με το ερασιτεχνικό θέατρο. Επισημαίνει ότι στα 60 της αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί θέλει να περάσει ένα μήνυμα. Θέλει να πει σε όλες τις γυναίκες της ηλικίας της πως όταν μεγαλώνουν δεν γίνονται ξαφνικά αόρατες. «Η μόδα δεν έχει ηλικία και κάθε μέρα πρέπει να αισθανόμαστε όμορφες» λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρο το επεισόδιο 33 στο 2ο βίντεο.