Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 44: Ο καuτός χορός της Στικούδη - Χριστίνα και Μικαέλα συμμαχούν απέναντι σε σχόλια για στυλίστες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης 20 Οκτωβρίου η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε τη θερμοκρασία στο My Style Rocks με το χορό της μπροστά στον Στέλιο Κουδουνάρη, τη στιγμή που ο κριτής εμφανίστηκε στο πλατό του σόου μόδας.

Αργότερα για μία ακόμα φορά ειπώθηκαν σχόλια περί στυλίστα, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε ουσιαστικός λόγος.

Συγκεκριμένα, μετά τα σχόλια της Αρετής Λις για την εμφάνιση της Χριστίνας Κεφαλά, η δεύτερη χρησιμοποίησε πληθυντικό, αναφερόμενη στην ενδυματολογική της επιλογή.

«Αν θέλουν κάποιο καλσόν, δεν ήθελα να βάλω. Και πορτοκαλί θα μπορούσαμε να του βάλουμε και χακί. Τα συνδύασα αλλά δεν μ' άρεσαν» είπε χαρακτηριστικά.

«Ποιοι θα μπορούσατε;» τη ρώτησε η Έρη Λώλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει στυλίστα.

Η Χριστίνα Κεφαλά της εξήγησε ότι εννοούσε τις υπόλοιπες κοπέλες, καθώς της είπαν τη γνώμη τους για την επιλογή της.

Η Έρη Λώλη επέμενε, με το ύφος της να είναι ειρωνικό και κάπου εκεί παρενέβη η Μικαέλα Φωτιάδη, που τη  συμβούλεψε να μη δίνει σημασία στα σχόλια γιατί τα ίδια άκουσε κι εκείνη την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που επηρέασε στη συνέχεια την απόδοσή της, όπως τόνισε.

Τελικά, μετά τη βαθμολογία των κριτών, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Τζένη Γεωργιάδου και η Κάτια Φουρτούνη. Κατόπιν ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, που ανέδειξαν νικήτρια τη Τζένη Γεωργιάδου.

Να σημειωθεί ότι η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, που μπήκε χθες στο My Style Rocks, δεν εντυπωσίασε τους κριτές για δεύτερη μέρα.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα με το χορό της Κατερίνας Στικούδη, τη Χριστίνα Κεφαλά και τη νίκη της Τζένης Γεωργιάδου. Ολόκληρο το επεισόδιο 44 στο 4ο βίντεο.