Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 52: Η ενόχληση της Αρετής και της Έρης από τα υπονοούμενα της Τζένης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ένταση είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο επεισόδιο, όταν η Τζένη Γεωργιάδου άφησε υπονοούμενα για την Έρη Λώλη  και την Αρετή Λις.

Συγκεκριμένα χθες, η κάθε διαγωνιζόμενη έγινε και στυλίστρια, επιλέγοντας τα ρούχα για μία άλλη παίκτρια... Η Αρετή Λις έντυσε τη Χριστίνα Κεφαλά και η Έρη Λώλη την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, με τη Τζένη Γεωργιάδου να αφήνει αιχμές ότι οι δύο εμφανίσεις έμοιαζαν μεταξύ τους, σαν να έντυσε τις κοπέλες το ίδιο άτομο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου η αντιπαράθεση συνεχίστηκε, καθώς η Αρετή και η Έρη εξέφρασαν την ενόχλησή τους.

Από την πλευρά της η Τζένη απάντησε: «Δεν το είπα για να σας πληγώσω. Θέλω να αισθάνομαι ελεύθερη. Όταν μου μπαίνει κάτι στο μυαλό θέλω να το λέω... Ήταν κάτι που ήταν εκείνη τη στιγμή. Εγώ ήμουν πρόθυμη να μιλήσω και με τις δύο μετά το γύρισμα, αλλά δε δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Θέλω να αισθάνομαι ελεύθερη χωρίς να πληγώσω κανένα, να βάλω το 2 μου χωρίς να κλαίει κανένας και θέλω να νιώθετε κι εσείς το ίδιο με μένα».

Κατόπιν η Έρη είπε, μεταξύ άλλων: «Ξέρεις, όμως, μετά από τόσο καιρό εδώ πέρα, εμείς οι τρεις που έχουμε μείνει πιο πολύ, γνωρίζουμε πολύ καλά η μία την άλλη όσον αφορά το στυλ τουλάχιστον. Δεν μπορείς να μας κατηγορείς για κάτι τέτοιο. Ζούμε εδώ την κούραση όλες μαζί... Άφησες να εννοηθούν πράγματα...».

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, από τη βαθμολογία των κριτών, στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Έρη Λώλη και η Τζένη Γεωργιάδου. Στη συνέχεια ψήφισαν οι υπόλοιπες παίκτριες, που ανέδειξαν νικήτρια την Έρη Λώλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την παραπάνω  αντιπαράθεση. Ολόκληρο το επεισόδιο 52 στο 2ο βίντεο.