Breaking News

Νίκος Αγαπηνός: «Έχει ασκηθεί δίωξη κατά της Ε. Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατέθεσε χθες, Δευτέρα, στον τακτικό ανακριτή ο Πάνος Καλλίτσης, σχετικά με την υπόθεση της δίωξης σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Θα ακολουθήσουν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.

Πρόκειται για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση και την πρώην σύζυγο του Έλενα Χριστοπούλου. Ο εισαγγελέας Εφετών άσκησε δίωξη, μετά από μήνυση του Πάνου Καλλίτση.

«Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα» τόνισε ο δικηγόρος του. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αγαπηνός δήλωσε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: 

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κυρίας Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο. Πλέον ο κύριος Καλλίτσης έχει καταθέσει στον ανακριτή. Θα κληθούν οι κατηγορούμενοι για το συγκεκριμένο κακούργημα, θα απολογηθούν και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα παραπεμφθούν ή όχι σε δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων».

Δείτε στα βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τις δηλώσεις του δικηγόρου.