Breaking News

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου απαντά στις κατηγορίες της Ε. Παπαδοπούλου: «Δεν είναι βίαιoς χαρακτήρας, ζητούμε να ανακαλέσει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι αποχώρησαν από το J2US.

Μετά τον χαρακτηρισμό «κομπλεξικός» για τον πρώην παρτενέρ της, χθες η  Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγόρησε  - μέσω story στο Instagram - τον τραγουδιστή για απόπειρα ξυλoδαρμού (δείτε το βίντεο στο τέλος)

Το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, ο Στέλιος Σούρλας, δήλωσε - μεταξύ άλλων - στο Happy Day:

«Η καταγγελία, η οποία έχει γίνει από την κυρία Παπαδοπούλου, είναι πολύ σοβαρή... Ο κύριος Τριαντάφυλλος επ' ουδενί δεν είναι βίαιoς χαρακτήρας. Αντιθέτως οι μάρτυρες, που ήταν εκεί πέρα, βεβαιώνουν το αντίθετο. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες να προχωρήσω σε εξώδικη δήλωση, πρόσκληση, διαμαρτυρία και καταγγελία, με την οποία ζητούμε από την κυρία Παπαδοπούλου να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά έχει πει. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, αλλά και σε αποζημίωση, διότι με τα λεγόμενά της έβλαψε και ηθικά αλλά και επαγγελματικά τον εντολέα μου».

Δείτε όσα είπε τηλεφωνικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Έχω να καταγγείλω - και υπάρχουν και μαρτυρίες - ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullyίng, στην πρόβα μας στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Και το οποίο συνέβη και μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, όπου ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου...