Breaking News

Β. Παπακωνσταντίνου: «Η επαφή μου με τον κόσμο είναι ακόμα ζωντανή - Με την Ελένη μας χωρίζουν Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του που παραχώρησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είπε:

«Η επαφή μου με τον κόσμο είναι ζωντανή ακόμα και θα παραμένει ζωντανή όσο αντέχω και όσο κρατά η φωνή μου. Αυτό θέλω να μείνει στο τέλος, η επαφή μου, για όσο περισσότερο γίνεται. 

Το ροκ για μένα είναι: έχω απόψεις, θέσεις, αρχές και επιμένω σ' αυτές σαν βράχος. Eπιτυχία είναι η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος, δεν είναι τα σουξέ.

Με προβληματίζει αυτό που γίνεται με τον κορονοϊό γιατί βλέπω πολλές αστοχίες από τη μεριά των κυβερνόντων για πράγματα που μπορεί και να μην είχαν νόημα. Για παράδειγμα, μέχρι τις 12 το βράδυ δεν κολλάει ο κορονοϊός και 12:05 κολλάει;

Η σταθερά μου στη ζωή παραμένει η οικογένειά μου, η Ελένη (Ράντου) και η κόρη μου... Μη βλέπεις που μας χωρίζουν Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, που βγάζουν φυλλάδες και τέτοια... Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο και δεν υπήρξε ποτέ. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια, δεν έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο επειδή το όνομά μας είναι γνωστό».

Δείτε το βίντεο.