Breaking News

Σφήκες: Αυτές είναι οι ερωτήσεις που έκαναν τη Ζήνα Κουτσελίνη να αποχωρήσει από τα γυρίσματα του «The 2Night Show» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είπε για το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αποχώρησε από τα γυρίσματα για το «The 2Night Show», καθώς φέρεται να ενοχλήθηκε στο δωμάτιο με τις Σφήκες: 

«Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σ' αυτή τη διαδικασία... Δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου μ' αυτό το θέμα τώρα γιατί... Οι σχέσεις μας με τη Ζήνα είναι καταπληκτικές, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες. Δεν ξέρω αν θα ξανάρθει στην εκπομπή, το ελπίζω. Την εκτιμώ, τη συμπαθώ και τη σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς».

Το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε το ρεπορτάζ του NewsPistol.gr, που αποκάλυψε τις φράσεις που ενόχλησαν την παρουσιάστρια και τελικά την εξόργισαν με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην παραχωρήσει ποτέ συνέντευξη στον Αρναούτογλου.

Οι ερωτήσεις «Πες με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθεiς;», «Έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου;» και «Σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής;» ενόχλησαν τη Ζήνα Κουτσελίνη, ωστόσο συνέχισε να απαντάει στα τρία κoρίτσια.

Στη συνέχεια της ζήτησαν να σηκωθεί και να κάνει ένα tik tok. «Σήκω να κάνεις ένα στα γρήγορα αφού είσαι χορευταρού» της είπαν χαρακτηριστικά με υποτιμητικό τρόπο.

Η παρουσιάστρια συνέχισε να απαντά αμήχανη, ωστόσο η φράση, που την εξόργισε, ήταν αυτή που είπε η Σούπερ Κική. «Με κούρασες, σε βαρέθηκα» της είπε και η Ζήνα Κουτσελίνη αποχώρησε.

Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να εκφράζει την εκτίμησή της για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας ότι η απόφασή της δεν είχε καμία σχέση με τον ίδιο. 

Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, ο Αρναούτογλου έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, τονίζοντας, μεταξύ άλλων:

«Δε θέλω να υποτιμήσω αυτό που ένιωσε. Θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κoρίτσια σε πολλά πράγματα και να το "κλείσω", αλλά έτσι θα υποτιμούσα αυτό που ένιωσε η Ζήνα... Επειδή είναι μαγνητοσκοπημένο, ποτέ δε θα εκθέταμε κάποιον που δε θέλει. Δε θα το κάναμε ποτέ αυτό... Έχω μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση με τη Ζήνα για πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει δέκα φορές στο τηλέφωνο από τότε... Μακάρι να ξαναέρθει γιατί θα κάνουμε ωραία συζήτηση...».