Breaking News

Σκληρή απάντηση από την Ιωάννα Μαλέσκου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δέχτηκα μία επίθεση άκρως σeξιστική» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χωρίς να κατονομάσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε για τα σχόλια που ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της στο χθεσινό «Pop Up», σχετικά με την ενδυματολογική της επιλογή:

«Δεν έχει σημασία τι φοράμε πρωί, μεσημέρι, βράδυ, Σημασία έχει τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά - και το λέω πραγματικά με λύπη - είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δεν σχολιάζει, δεν τοποθετείται και δεν αναλώνεται σε σχόλια και κακοπροαίρετες κριτικές. Αλλά πρέπει να σας πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Είναι λυπηρό και άσχημο...

Χθες δέχτηκα μία επίθεση άκρως σeξιστική, απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά... ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δύο φίλες. Χθες μπήκε ο Οκτώβριος, που είναι ένας μήνας με ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι ο μήνας των γυναικών για τον καρκίνο του μαστoύ.

Εμείς, που έχουμε βήμα στην τηλεόραση, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε. Ακούμε γενικά "Αγαπάμε τις γυναίκες, απευθυνόμαστε στις γυναίκες". Τελικά, σεβόμαστε τις γυναίκες; Συνειδητοποιώ πολλά πράγματα. Είναι αυτό που λέμε "Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι". 

Είναι λυπηρό... Εμείς δεν είμαστε αστυνομία και δικαστές, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Θα πω ότι κάποιες στάσεις και συμπεριφορές με λυπούν ιδιαιτέρως, ιδίως από γυναίκες που βιοπορίζονται με την εικόνα τους και το σώμα τους για πολλά χρόνια.

Για ό,τι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός.

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό... Λίγη υπομονή και... λίγη η υπομονή... Αυτό το έκανα σήμερα κατ' εξαίρεση γιατί ειλικρινά με λυπεί να διαπιστώνω ότι στο 2020 χρειάζεται το αυταπόδεικτο και το αυτονόητο να πρέπει να το αποδομήσουμε, να το ξεκαθαρίσουμε και να το διδάξουμε σε κάποιους ανθρώπους. Με μπόλικη αγάπη τα λέω αυτά και καλή καρδιά...».

Στο 2ο βίντεο δείτε όσα ειπώθηκαν χθες στο «Pop Up».