Breaking News

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021 (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) θα έπαιρνε μέρος με το «SUPERG!RL» στη Eurovision του περασμένου Μαΐου, που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Η 17χρονη, που παραμένει εκπρόσωπος της Ελλάδας για την επόμενη Eurovision, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «φλΕΡΤ», όπου μίλησε για όλα στη Νάντια Κοντογεώργη.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι Ελληνίδα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΡΤ, ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία οκτώ ετών και στα δέκα της χρόνια ξεχώρισε στο δημοφιλές τηλεοπτικό ολλανδικό show «The Voice Kids», διάκριση που της άνοιξε την πόρτα για την εξαιρετική Κρατική Παιδική Χορωδία της Ολλανδίας. Το 2016  εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Eurovision Junior με ερμηνεία που της χάρισε την 8η  θέση.

Το πρώτο της single «Stupid Reasons» κυκλοφόρησε το 2018 και έφθασε στην κορυφή  (No1) στο Kids Top 20. Toν Μάρτιο του 2019 το δεύτερο single της με τίτλο  «Wonder» έγινε το soundtrack της ταινίας κινούμενων σχεδίων «Wonder Park», στην οποία η Stefania χάρισε και τη φωνή της, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το τρίτο της single «Turn Around».

Να σημειωθεί ότι η Στεφανία θα συμμετέχει στη Eurovision 2021 με άλλο τραγούδι, ωστόσο απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες. «Θα είναι τέλειο» αρκέστηκε να πει στη Νάντια Κοντογεώργη.

«Έκλαιγα. Ήταν το όνειρο μου και τώρα θα γίνει αληθινό. Δεν βλέπω την ώρα» τόνισε για τη συμμετοχή της στην Eurovision, ενώ χαρακτήρισε την Έλενα Παπαρίζου «θεά» και τη συνέκρινε με τη Beyonce.

Δείτε τη συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ.