Breaking News

Τα σχόλια στο «Τhe Booth+» για τη δήλωση της Μ. Τσόκλη - «Ο πατέρας μου παντρεύτηκε τη θεία μου όταν πέθανε η μητέρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρόσφατη εξομολόγηση που έκανε η Μάγια Τσόκλη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» σχολίασε την Πέμπτη η τηλεοπτική παρέα του «Τhe Booth +». Συγκεκριμένα, η Μάγια Τσόκλη είπε:

«Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5,5 χρόνων. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδί είναι ένα τραύμα. Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την Ελένη, την αδερφή της μητέρας μου.

Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με την Ελένη και - αφού μου το ανακοίνωσε ο πατέρας μου - τη ρώτησα "Να σε λέω μαμά;". Δεν την είπα ποτέ μαμά, την έλεγα και τη λέω Ελένη. Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις».

«Κάποια πράγματα όταν τα λέμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο ακούγονται κάπως και όταν τα λέμε με άλλον τρόπο ακούγονται διαφορετικά» σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της.

«Έχει σημασία ο τρόπος και η διάθεση. Ήταν τελείως αληθινή η διάθεση της  εξομολόγησης αυτής» πρόσθεσε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο.