Breaking News

Βάσια Παναγοπούλου: «Ντροπή και κρίμα... Στοχοποιήθηκε για ακόμη μια φορά το θέατρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, που ανακοίνωσε τα νέα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, μεταξύ των οποίων και το κλείσιμο των θεάτρων, η Βάσια Παναγοπούλου δημοσίευσε το Σάββατο βίντεο στο Facebook, στο οποίο αναφέρει:

«Όπως όλοι οι Έλληνες, έτσι και εγώ, άκουσα με μεγάλη αγωνία το διάγγελμα του πρωθυπουργού πριν από λίγο. Θα μείνω σε ένα σημείο, που πραγματικά με πονάει πολύ. Δεν μπορεί να ακούγεται από επίσημα χείλη - πιο επίσημα δεν γίνεται - ότι κλείνουν οι χώροι εστίασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας γιατί εκεί διαπιστωμένα ευνοείται η μετάδοση του ιού.

Συγγνώμη, ένα λεπτό... Στο θέατρο ευνοείται διαπιστωμένα η μετάδοση του ιού; Διαπιστωμένα; Υπάρχουν κρούσματα που βρέθηκαν και δεν ήρθαν σε γνώση μας, των ανθρώπων που ασχολούμαστε με το θέατρο; Τι στοχοποίηση είναι αυτή; Και όταν θα ανοίξουν ξανά τα θέατρα ποιος θα ξαναμπεί μέσα, όταν διαπιστωμένα εκεί ευνοείται η μετάδοση του ιού;

Ντροπή και κρίμα. Δεν μπορείς να καταδικάζεις έτσι έναν ολόκληρο κλάδο. Δεν γίνεται. Και από την άλλη μεριά να αφήνεις συγκεκριμένους χώρους ελεύθερους, εκεί που διαπιστωμένα υπάρχει τεράστια προσέλευση κόσμου, ο ένας είναι πάνω στον άλλον και δεν ελέγχεται τίποτα. Δεν καταλαβαίνω με ποια μέτρα και ποια σταθμά στοχοποιήθηκε για ακόμη μια φορά το θέατρο, ειλικρινά...»

Δείτε το βίντεο.