Breaking News

Βόλος: 2 συλλήψεις - Κατασχέθηκαν 768 γραμμάρια ηρωίνης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Βόλο, κατηγορούμενα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 768,13 γραμμάρια ηρωίνης και χρηματικό ποσό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που αναφέρει αναλυτικά:

«Συνελήφθησαν, χθες (01-10-2020) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τη μία δράστιδα να προμηθεύει τη δεύτερη, έξω από την οικία της, με ποσότητα ηρωίνης, βάρους -0,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην προαναφερόμενη οικία, καθώς και στην κατοχή των δύο δράστιδων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -767,23- γραμμαρίων,
• το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ,
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.»