Breaking News

Χάρης Βαρθακούρης: «O Alpha δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συνεργασία της συζύγου του με τον Alpha, όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», που τον συνάντησε στα παρασκήνια του Big Brother.

«Θεωρώ πως ο Alpha δεν έχει φερθεί δίκαια στην Αντελίνα, αυτό θα πω... Δεν ξέρω αν θα τα πήγαινε καλύτερα αν ήταν στη θέση του "Pop up" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δεν είμαι μάντης. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και πιστεύω ότι θα μπορούσε να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο concept και στο συγκεκριμένο κανάλι - που φέτος και μιλάω σαν τηλεθεατής, βλέπουμε ότι δεν του κάθονται πολύ τα πειράματα - δεν ξέρω».

«Δεν γνώριζα ότι o Alpha κατέβασε από το site του τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη... Άκουσα ότι δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση, που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο... Τι να πω τώρα… Αν με ρωτούσες να πω την άποψη μου, θεωρώ ότι είναι ατυχές και φάουλ...» απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά από σχετική ερώτηση.