Breaking News

Χάρης Χριστόπουλος: «Κάποτε στο My Style Rocks λέγαμε αστεία και γελούσαμε - Τώρα ζούμε σε περίεργους καιρούς» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο Λάκης Γαβάλας θα επιστρέψει στα καθημερινά επεισόδια του My Style Rocks και πως ο Χάρης Χριστόπουλος θα αποχωρήσει από το καθημερινό και θα εμφανίζεται ως guest κριτής στο Gala.

Το πρωί του Σαββάτου το «Έλα, Χαμογέλα» πρόβαλε πρόσφατες δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου, ο οποίος είπε στον Γρηγόρη Μπάκα:

«Κάποτε στο My Style Rocks λέγαμε και δυο αστεία παραπάνω. Γελούσα εγώ, γελούσαν και τα κoρίτσια, η επιτροπή, οι κάμεραμαν κλπ.  Τώρα ζούμε σε περίεργους καιρούς, λες κάτι και οι κοπέλες στραβώνουν και μπορεί να το παρεξηγήσουν. Εγώ δεν λέω ποτέ χοντράδες, αστειεύομαι και πάντα με ευγένεια. Τι να πω; Νομίζω ότι άλλαξε ο κόσμος. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στις μέρες μας». 

Και πρόσθεσε: «Το GNTM το βλέπω, μ' αρέσει πάρα πολύ. Το Bachelor το βλέπω αποσπασματικά. Είχα συμφωνήσει να το κάνω εγώ σαν παρουσιαστής σε άλλο κανάλι, αλλά τελευταία στιγμή δεν προχώρησε. Ο παρουσιαστής στο αμερικάνικο έχει μικρή συμμετοχή, είναι ο μέντορας του Bachelor. Το Big Brother δεν ήταν ποτέ στα αγαπημένα μου».


Οι χθεσινές δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη.