Breaking News

Α. Δαλιάνη: «Με τον Μάνο κάνουμε υπομονή. Είναι δύσκολη η κατάσταση σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Εμείς ματώνουμε από παντού...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Δαλιάνη και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης, τον Σεπτέμβριο του 2017 είχαν χαρίσει ένα αδελφάκι στην κόρη τους Λυδία, η οποία γεννήθηκε τον Μάιο του 2009.

Το νέο lockdown είναι σε εφαρμογή στη χώρα από χθες, Σάββατο και την Κυριακή η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε - μέσω skype - στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά της και τον Μάνο Παπαγιάνη, που της κάνει συνέχεια πλάκες και θέλει να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο. Επίσης, αναφέρθηκε και στις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω κορονοϊού. Μεταξύ άλλων, είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Αντιμετωπίζουμε το δεύτερο lockdown σαν το πρώτο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να αντέξουμε με δύο... "ζιζάνια" μέσα στο σπίτι. Η κόρη μου πάει στην έκτη δημοτικού. Ο μικρός είναι τριών χρονών και θα ξεκινούσε παιδικό σταθμό από φέτος, αλλά λόγω της κατάστασης του κορονοϊού το ανέβαλα. Φοβήθηκα για να είμαι  ειλικρινής. Θα μείνει στο σπίτι φέτος και θα πάει του χρόνου στο προνήπιο.

Με τον Μάνο κάνουμε υπομονή. Είναι δύσκολη η κατάσταση σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Εμείς ματώνουμε από παντού... Και στο επάγγελμα του ηθοποιού, καθώς όλες οι συζητήσεις αναβλήθηκαν επ' αόριστον και στο επιχειρηματικό κομμάτι, όπου τα τρία μαγαζιά που έχουμε αυτή τη στιγμή και αφορούν την εστίαση είναι σχεδόν κλειστά. Και λέω σχεδόν γιατί το ένα λειτουργεί ως take away, αλλά έχει μεγάλη διαφορά από το να δούλευε κανονικά.

Ο χρόνος θα δείξει αν θα βοηθήσουν τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης. Ευελπιστώ ότι θα έρθουν και καινούργια μέτρα γιατί νομίζω δεν αρκούν αυτά που έχουν αναγγελθεί. Εξαρτάται και από τη διάρκεια που θα έχει όλο αυτό, το οποίο κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. 

Στο σπίτι ο Μάνος κάνει συνέχεια πλάκες και Tik Tok, όπου με έχει βάλει και μένα σ' αυτό το "κόλπο" και περνάει πιο ευχάριστα η ώρα. Αλλά όταν αυτό είναι καθημερινό, κάποια στιγμή δεν αντέχεται. Έρχεται συνέχεια απρόοπτα με ένα κινητό και κάνει διάφορα. Τα περισσότερα δεν έχουν ανεβεί στο διαδίκτυο γιατί δεν τον αφήνω. Εμφανίζεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ακόμη και στο μπάνιο!».

Δείτε μετά τη συνέντευξή της το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram, όπου φαίνεται να παίρνει το... «αίμα» της πίσω για τις πλάκες του συζύγου της, καθώς χρησιμοποιεί το πρόσωπό του για να... καθαρίσει τον καθρέφτη του μπάνιου.