Breaking News

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη Ζωή Λάσκαρη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη και την εγγονή του Ζένια Μπονάτσου, ενώ αναφέρθηκε και στο χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Love It».

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα και πριν από μερικά από χρόνια. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου ασκούσε τη δικηγορία. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέλφους μου. Η Μαρία Ελένη κάποια στιγμή θέλησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε.

Η εποχή του κορονοϊού είναι μία εποχή απομόνωσης και θλίψης... Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα... Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη αφοσίωσή της.

Βλέπω το J2US γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος μου, αλλά και γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι που τη βλέπω εκεί. Νομίζω κάθε φορά είναι και καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση.

Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Εγώ έφυγα από την πολυκατοικία. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Με τη Ζωή περνούσαμε πάντα ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ ιδιαίτερα κοσμικά. Ανταλλάσσαμε τα δώρα την παραμονή του νέους έτους. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν... η παρουσία της».