Breaking News

Beverly Hills: Η πυροσβεστική εσπευσμένα στο σπίτι του Denzel Washington μετά από κλήση ότι έβγαινε καπνός (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πολυτελή έπαυλη του Denzel Washington, στο Beverly Hills, κλήθηκε η πυροσβεστική αργά το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα Αμερικής), μετά από αναφορές από γείτονες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο λόγος ήταν ότι εντοπίστηκε να βγαίνει καπνός από τον δεύτερο όροφο του ακινήτου.

Από την πυροσβεστική επιβεβαίωσαν ότι έσπευσαν στη γειτονιά Beverly Crest. Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι δεν βρήκαν «ενεργές φλόγες» όταν έφτασαν στο σπίτι.

Δεν είναι σαφές εάν ο πολυβραβευμένος 65χρονος ηθοποιός ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, ωστόσο όσοι βρισκόταν στο εσωτερικό του, το εκκένωσαν με ασφάλεια, επισημαίνει η Daily Mail.


Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Alan Neirob, δήλωσε στην εφημερίδα USA Today: «Δεν υπάρχει φωτιά και όλοι είναι εντάξει και ασφαλείς».

Aξιωματούχος του Πυροσβεστικού Τμήματος του Λος Άντζελες επισήμανε: «Η έρευνα επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στους πολλούς κλιβάνους στο σπίτι, που μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα».


Να σημειωθεί ότι ο Denzel Washington είναι παντρεμένος από το 1983 με τη σύζυγό του Paulette, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. H Pauletta Washington είναι, επίσης, ηθοποιός.