Breaking News

Big Brother: Η γραμμή ζωής της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής ήταν η σειρά της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη να χαράξει συγκινημένη τη δική της γραμμή ζωής, μιλώντας για τις στιγμές που τη σημάδεψαν.

Η Άννα Μαρία μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της σε ηλικία 2,5 χρονών, όταν ήπιε χλωρίνη και έπαθε ειλεό. Το 1985 γεννήθηκε ο τέταρτος αδερφός της που ήταν τυφλός. Όπως είπε, στο νοσοκομείο δεν τον πρόσεξαν οι γιατροί και κόλλησε μηνιγγίτιδα με αποτέλεσμα να μην περπατά και να μην μιλά.

Σε ηλικία 8 ετών υπήρξε ένα περιστατικό με συγγενείς της οικογένειας της και αναγκάστηκαν να πάνε να μείνουν στο Ηράκλειο για να αποφευχθεί η βεντέτα. Εκεί την αποκαλούσαν χωριάτα και φτωχή και δέχτηκε bullyίng. Στα 15 της αντιμετώπισε ξανά τον ειλεό με αποτέλεσμα να μείνει καλωδιωμένη στο νοσοκομείο για ένα μήνα.

Από το 2001 έως το 2006 σπούδασε στην Ιταλία, ενώ το 2010 άνοιξε το δικό της γραφείο ως δικηγόρος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, αλλά στη συνέχεια αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε να επιστρέψει στους γονείς της, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη.

Το 2018 ταξίδεψε στην Αθήνα και στράφηκε παράλληλα και στη δημοσιογραφία, ενώ το 2020 είχε ανακάμψει οικονομικά και αγόρασε το δικό της γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δείτε το βίντεο.