Breaking News

Big Brother: Η γραμμή ζωής του Δημήτρη Κεχαγιά και η έκπληξη στη Σοφία Δανέζη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντιμέτωπη με μία ευχάριστη έκπληξη ήρθε η Σοφία Δανέζη στο live της Παρασκευής, όταν ο Μεγάλος Αδελφός της ζήτησε να πάει στο μπλε δωμάτιο. 

Η τραγουδίστρια έφυγε από το σαλόνι και πήγε στο μπλε δωμάτιο, όπου είδε έκπληκτη τις δύο κολλητές της φίλες, με την ίδια να μην κρύβει τη χαρά της.

Επίσης, στο live ήταν η σειρά του Δημήτρη Κεχαγιά να χαράξει τη δική του γραμμή ζωής, μιλώντας για τις σημαντικές στιγμές που τον σημάδεψαν. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε:

«Γεννήθηκα το 1992 με ένα πρόβλημα στο ισχίο, το οποίο ξεπεράστηκε πλήρως με την πάροδο του χρόνου.

Το 1998 ξεκίνησα να πηγαίνω στο σχολείο. Στην εφηβεία, από το γυμνάσιο μέχρι και το λύκειο, άλλαξα πολλά σχολεία διότι δημιουργούσα φασαρία, αλλά χωρίς να φταίω.

Το 2007 μια παρέα 8 παιδιών στο σχολείο έκανε bullyίng σε ένα παιδί που ήταν παχύσαρκο. Του μιλούσαν άσχημα και του έπαιρναν τα χρήματά του. Τσακώθηκα και με τα 8 παιδιά, τιμωρήθηκα εγώ και άλλαξα σχολείο. 

Το 2008-09 πέθανε ένας φίλος μου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αναθεώρησα τα πάντα, γέμισα φοβία και κλείστηκα στον εαυτό μου. 

Το 2009-10 ξεκίνησα kick boxing. Όλοι μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω. Το 2010 έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα. 

Το 2012 είχα πρόταση για τον πρώτο επαγγελματικό αγώνα σε επίλεκτη βραδιά αθλητών. Ξεκίνησα προετοιμασία αλλά από ένα γλίστρημα έπαθα μεγάλη ζημιά στο γόνατό μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι έπρεπε να χειρουργηθώ για να μπορέσω να αθληθώ ξανά σε τουλάχιστον δύο χρόνια.

Μετά από 3-4 μήνες επέστρεψα και ξεκίνησα προετοιμασία για να αγωνιστώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο πατέρας μου, οι δικοί μου και οι προπονητές μου πίστευαν σε μένα.

Τελικά το 2012-13 έγινα πρωταθλητής Ελλάδος για πρώτη φορά. Το 2014 έπαιξα τον πρώτο επαγγελματικό αγώνα σε επίλεκτη βραδιά αθλητών, όπου νίκησα. To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι και στη συνέχεια άνοιξα το πρώτο μαγαζί εστίασης, το οποίο πήγε καλά. 

Το 2017 χάσαμε οικονομικά από κάποιες βιαστικές κινήσεις δικές μου. Στη συνέχεια ανέκαμψα και ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη ναυτιλία και τα τουριστικά. Το 2020 έκανα αίτηση για το Big Brother και τώρα ζω αυτή την εμπειρία, που είναι υπέροχη».

Δείτε τα βίντεο.