Breaking News

Big Brother: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αντιπαράθεση Θέμη με την Άννα Μαρία: «Έχεις πει ότι είμαι η ντροπή των γκέι;» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η γνωστή διαδικασία της ψηφοφορίας στο σπίτι του Big Brother, από την οποία αναδείχθηκαν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πρόκειται για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, τη Ραμόνα Μοροσάνου, τον Χρήστο Βαρουξή και τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Επίσης, σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ Άννας Μαρία Ψυχαράκη και Θέμη Κανέλλου, με τον δεύτερο να τη ρωτάει: «Άννα Μαρία, έχεις πει ότι εγώ είμαι μια πoυστ@p@ και είμαι η ντρoπή των γκέι;»

«Τι είναι αυτά που λες τώρα... Όχι, έχω πει ότι δεν μου άρεσε τότε που είχες βγάλει τον πoπo σου και ξευτιλίζεις τον εαυτό σου. Γι' αυτό σου είχα πει την πρώτη μέρα ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί ντρoπιάζεις αυτό που εκπροσωπείς» απάντησε η Άννα Μαρία.

Ο Θέμης της είπε εκνευρισμένος: «Είναι δικαίωμα μου να κάνω ό,τι θέλω. Δεν σε έχουμε βάλει κριτή εδώ πέρα. Αν θέλω να βγω με το στpιvγκ έξω, θα βγω. Αν θέλω να έχω ροζ μαλλί, θα έχω ροζ μαλλί. Αν θέλω να βάφομαι, θα βάφομαι. Δεν σε έχουμε βάλει εσένα κριτή. Έχω ζήσει δυστυχώς πάρα πολύ άσχημα στη ζωή μου και δεν θέλω να έχω άλλο ένα άτομο εδώ μέσα που θα κάθεται να με κρίνει έτσι άσχημα. Κοίτα τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι μαζί μου... Δεν είμαι η ντροπή των γκέι αγάπη μου, εσύ είσαι η ντροπή εδώ μέσα. Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις...».

Στη συνέχεια η Ραμόνα Μοροσάνου είπε, μεταξύ άλλων, στην Άννα Μαρία: «Με πειράζει και μου έρχεται να κάνω εμετό για το θέατρο που κάνεις... Έχεις δείξει τα συναισθήματα που έχεις για όλους Άννα Μαρία».

Αργότερα ακολούθησε νέα συζήτηση, με την Άννα Μαρία να προσπαθεί να εξηγήσει τη θέση της στον Θέμη.

Δείτε τα βίντεο.