Breaking News

«Βig Little Lies»: Κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 ο δεύτερος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγωνία, μυστήριο, ανατροπές και υποδειγματικές ερμηνείες από δημοφιλείς πρωταγωνίστριες-σταρ του Χόλιγουντ απογειώνουν τον δεύτερο κύκλο της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς μυστηρίου, «Big Little Lies», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 22:00, και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα.

Καλά κρυμμένα μυστικά και ψέματα, ίντριγκες, πάθη, μοιραίοι έpωτες και προδοσίες έρχονται στην επιφάνεια, για να επιβεβαιώσουν ότι, τις περισσότερες φορές, τα φαινόμενα απατούν!

Στοργικές μαμάδες με αξιολάτρευτα παιδιά, ευτυχισμένες σύζυγοι, δυναμικές και επιτυχημένες επαγγελματίες, γεμάτες αυτοπεποίθηση, γοητεία και τρυφερότητα, οι πέντε εκπληκτικές γυναίκες που ζουν στο Μοντερέι της Καλιφόρνιας ταράζουν τα νερά στην επιφανειακά ήσυχη και ειδυλλιακή παραλιακή πόλη.

Οι μητέρες συνεχίζουν να… λένε, οι μπαμπάδες υποστηρίζουν, τα παιδιά είναι και πάλι αξιολάτρευτα και τα σπίτια παραμένουν το ίδιο όμορφα. Όμως, πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της ζωής τους κρύβονται ζήλιες, βία, μυστικά, αλλά και ένας φόνος…

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ακόμη περισσότερα μυστικά αποκαλύπτονται, ακόμη περισσότερες ερωτήσεις ζητούν απαντήσεις. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, η αγωνία και η συναισθηματική φόρτιση κορυφώνονται και οι μάσκες πέφτουν….

Η Νικόλ Κίντμαν (Σελέστ), η Ρις Γουίδερσπουν (Μάντελιν), η Λόρα Ντερν (Ρενάτα), η Ζόι Κράβιτζ (Μπόνι) και η Σέιλιν Γούντλεϊ (Τζέιν), υποδέχονται τη μοναδική Μέριλ Στριπ στον ρόλο της Μέρι Λουίζ Ράιτ, πεθεράς της Νικόλ Κίντμαν, η οποία μετά τον θάνατο του γιου της ανησυχεί για το μεγάλωμα των εγγονών της και φτάνει στο Μοντερέι, αναζητώντας απαντήσεις.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Άντρεα Άρνολντ («Fish Tank», «American Honey»), έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Η σειρά έχει προταθεί για 91 βραβεία και έχει τιμηθεί με 54, μεταξύ των οποίων 4 Χρυσές Σφαίρες.

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 22:00, θα απολαύσετε τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, ενώ το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, τα άλλα τέσσερα επεισόδια της σειράς, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έως το τελευταίο λεπτό.

Πολυβραβευμένη δραματική σειρά μυστηρίου 7 επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2019

Σκηνοθεσία: Άντρεα Άρνολντ
Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Μέριλ Στριπ, Σέιλιν Γούντλεϊ, Λόρα Ντερν, Ζόι Κράβιτζ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Άνταμ Σκοτ, Κάθριν Νιούτον, Τζέιμς Τάπερ, Τζέφρι Νόρντλινγκ, Ίαν Άρμιταζ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, ώρα 22:00

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 1ο: «Τι έχουν κάνει;» (What Have They Done?)

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου αρχίζει με την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Η Μάντελιν ανησυχεί για τη συμπεριφορά της Μπόνι κι αργότερα ακούει εμβρόντητη την Αμπιγκέιλ να λέει ότι δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της στο κολέγιο.

Η Μέρι Λουίζ Ράιτ, η πεθερά της Σελέστ, κάνει μια όχι και τόσο κομψή παρατήρηση για τον χαρακτήρα της Μάντελιν. Η Τζέιν μαθαίνει από συνεργάτιδά της ότι είναι γνωστή στην πόλη ως μία από τις «πέντε του Μοντερέι».

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 2ο: «Μαρτυριάρες καρδιές» (Tell-Tale Hearts)

Η Ρενάτα καλείται να αντιμετωπίσει το μέλλον που είναι εντελώς αβέβαιο, μετά τα νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γκόρντον. Μετά τη θεραπεία της με την ψυχολόγο, η Σελέστ συζητεί με τη Μέρι Λουίζ, την πεθερά της, σχετικά με τη σχέση που είχε με τον Πέρι. Η Μπόνι βρίσκεται αντιμέτωπη με την απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της Ελίζαμπεθ, ενώ ο Εντ μιλά με τη Μάντελιν για τα μυστικά που κρατά.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, ώρα 22:00

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 3ο: «Το τέλος του κόσμου» (The End of the World)

Η Μέρι Λουίζ προσπαθεί να προσεγγίσει την Τζέιν. H Ρενάτα, αντί να λύσει τα προβλήματά της στο σπίτι, ξεσπάει τα νεύρα της στον γυμvασιάρχη. Η Μάντελιν αναγκάζεται να δει τα ζητήματα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας με τη σύμβουλο γάμου. Η Σελέστ παραμένει μπερδεμένη με τις αναμνήσεις του Πέρι.

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 4ο: «Ξέρει…» (She Knows)

Η Σελέστ κατηγορεί τη Μέρι Λουίζ ότι ξεπέρασε τα όρια με την Τζέιν. Η Ρενάτα καλείται να παραστεί σε μια ψυχοφθόρα ακροαματική διαδικασία μαζί με τον Γκόρντον. Η Τζέιν ανοίγεται στον Κόρεϊ στο θεματικό πάρτι της Αμαμπέλα, ενώ η Μάντελιν προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση της με τον Εντ.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, ώρα 22:00

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 5ο: «Σκότωσέ με» (Kill me)

Η Ρενάτα καλείται να αντιμετωπίσει τη χρεωκοπία εξαιτίας των νομικών ζητημάτων του Γκόρντον και παράλληλα προσπαθεί να βοηθήσει τη Σελέστ. Η Μπόνι ανακαλεί στη μνήμη της οδυνηρές στιγμές με τη μητέρα της.

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 6ο (Α΄ Μέρος): «Η κακή μητέρα» (The bad mother)

Η Σελέστ δέχεται απροσδόκητο χτύπημα από τη Μέρι Λουίζ. Η Ρενάτα μαθαίνει ότι οι ατασθαλίες του Γκόρντον δεν περιορίζονταν μόνο στα οικονομικά. Η Μπόνι σκέπτεται πώς μπορεί να βοηθήσει τη μητέρα της στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει και παράλληλα παλεύει και με τις δικές της ενοχές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, ώρα 22:00

(Β΄ Κύκλος) - Eπεισόδιο 6ο (Β΄ Μέρος): «Η κακή μητέρα» (The bad mother)

Ο Εντ δέχεται μια ασυνήθιστη πρόταση από την Τόρι, πριν από την άφιξη της Μάντελιν. Οι «πέντε του Μοντερέι» αισθάνονται αφόρητη την πίεση της ενοχής για τον θάνατο του Πέρι.

Eπεισόδιο 7ο (τελευταίο Β΄ κύκλου): «Θέλω να ξέρω» (I want to know)

Η Σελέστ εξετάζει τη Μέρι Λουίζ στην αίθουσα του δικαστηρίου, κάνοντας ερωτήσεις για τις τραγικές στιγμές που έζησε ο Πέρι στα παιδικά του χρόνια, ενώ η Μάντελιν ανησυχεί ότι το μυστικό που κρατούν οι «πέντε του Μόντερεϊ» θα διαλύσει τις ζωές τους.