Breaking News

Δ. Μπάρκα: «Επέζησα κατά τύχη ως παιδί - Στον καναπέ μου δεν είμαι μόνη - Aστεία όσα ακούστηκαν για τον Α. Ρουβά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δανάη Μπάρκα κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του Dot και μίλησε για την πρωινή εκπομπή της στο Mega, ενώ είπε - μεταξύ άλλων - στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Επέζησα κατά τύχη ως παιδί, από θαύμα ζω. Χάθηκα με το κανό και οδηγήθηκα σε άλλη παραλία. Με βρήκε το λιμενικό μετά από ώρες. Γύρισα κλαίγοντας και η μαμά μου (Βίκυ Σταυροπούλου) με ρώτησε "Γιατί, πού ήσασταν;". Καμία επαφή, έπαιζε μπιρίμπα με μία φίλη της, τη Μαρία Καβογιάννη!

Mε την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σαν να μας έχουν βάλει σ' ένα λούνα παρκ για πρώτη φορά. Το κοινό μας σημείο είναι αυτό, πάμε να ανακαλύψουμε τι σημαίνει ελληνική τηλεόραση, η καθεμία στη ζώνη της και με διαφορετικά "όπλα".

Στον καναπέ του σπιτιού μου δεν είμαι μόνη μου. Έχω μία σκυλίτσα, τη Ρόξι και έχω κι έναν σύντροφο, τον Πάνο. Είχαμε χωρίσει, αλλά επανασυνδεθήκαμε μετά την περσινή εκπομπή, μου φέρατε γούρι... Ο Πάνος είναι πολύ υποστηρικτικός. Τον Φεβρουάριο θα συμπληρώσουμε 8 χρόνια σχέσης. Μένουμε μαζί από το πρώτο δίμηνο.

Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για... τρυφερή φιλία με τον Απόστολο Ρουβά. Αν και διέψευσα τα περί σχέσης, συνέχισαν σε εκπομπή την κουβέντα για το... "ειδύλλιο". Και λέω "Αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν; Ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;". Με τον Απόστολο δεθήκαμε εξ αρχής και κάνουμε παρέα και εκτός πλατό... Στην αρχή με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί "ειδυλλίου"».

Δείτε τη συνέντευξη.