Breaking News

Ντέμη Γεωργίου: «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ντέμη Γεωργίου, που συμμετείχε στο MasterChef 4, κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς βιώνει τον χωρισμό της από τη σύντροφό της Άλκηστη Αλεξανδράτου...

«Η Άλκηστις είναι στο Λονδίνο, εργάζεται και ζει εκεί πια. Το μαγαζί το είχαμε μαζί. Τα τελευταία χρόνια το δουλεύω εγώ έτσι κι αλλιώς. Η Άλκηστις ασχολείται πιο πολύ με τα social media και τα γλυκά. Οι αποφάσεις για να παρθούν μαζί, πρέπει να γίνεις καταπιεστικός και πολύ bossy. Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, αυτό που κάνεις είναι να στηρίξεις αυτό που έχει αποφασίσει για τον εαυτό του. Οπότε μοιάζει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί, αλλά είναι ένα όνειρο ζωής για την Άλκηστη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω εμπόδιο» είπε η Ντέμη Γεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι με συμπεριλαμβάνει στα πάντα, μου ζητάει να πάω στο Λονδίνο να κάνω καριέρα. Μου το είπε σε μια φάση της ζωής μου που έχω τόσα πολλά να κάνω εδώ, δεν μπορώ να φύγω έτσι και να πάω στην Αγγλία».

«Ισχύει, είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη. Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία κι έναν... σάκο του μποξ» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Ντέμη Γεωργίου.