Breaking News

ELIF: Επεισόδια 716 - 717 - 718, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 16/11/20 - Επεισόδιο 716: Η Ρεϊχάν ανοίγει τα μάτια της ενώ η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για το ατύχημα. Η Ρεϊχαν προσπαθεί να την ηρεμήσει.  Ο Κερέμ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενοι επειδή η Ρεϊχάν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ο Εμιρχάν και η Ιντζί πάνε για πρώτη φορά σχολείο. Ο Εμιρχάν λέει στη μητέρα του πως όταν μεγαλώσει θα γίνει μηχανικός και θα τη φροντίζει εκείνος.  Η Λεμάν αντιδρά στην πιθανότητα μιας σχέσης ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ. Είναι θυμωμένη επειδή ο γιος της βλέπει μια χήρα. Ο Σαφάκ εκνευρίζεται με τα υπονοούμενα της μητέρας του και της θυμίζει πως και εκείνη είναι χήρα. Η Ρεϊχάν νιώθει πολύ καλύτερα, τόσο που κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να τσακωθεί με τον Κερέμ. Η Ελίφ της λέει πως ο Κερέμ ήταν πολύ ανήσυχος για την κατάστασή της και έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα.

Η Ελίφ προσπαθεί να πει στη Ρεϊχάν πως ο Κερέμ έδωσε αίμα για να σωθεί η ζωή της αλλά ο Κερέμ της κάνει νόημα να μην πει τίποτα. Η Γιλντίζ καλεί τον Κερέμ για να μάθει πως είναι η Ρεϊχάν και ο Κερέμ της δίνει τα ευχάριστα νέα.  Ο Κερέμ ζητάει τη γνώμη της Γιλντίζ για το αν πρέπει να ειδοποιήσουν την οικογένεια της Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ του λέει πως η κοπέλα αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένειά της. Ο Κερέμ αποφασίζει να ζητήσει τη γνώμη της Ρεϊχάν και να κάνει ότι του πει. Η Χουμεϊρά ξυπνάει νωρίς και λέει στον Ταρίκ να ετοιμαστεί γρήγορα. Εκείνος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και η Χουμεϊρά του υπενθυμίζει πως έχουν ραντεβού με τον γιατρό για την απόκτηση παιδιού. Ο Ταρίκ στην πραγματικότητα θυμάται το ραντεβού αλλά δεν θέλει να πάει. Λέει στη Χουμεϊρά πως ίσως στεναχωρηθεί αν ο γιατρός πει πάλι κάτι αρνητικό. Αυτός όμως δεν είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει ο Ταρίκ να δει τον γιατρό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κρύβει. Ο Σαφάκ τρώει πρωινό έξω και η Ζουλιντέ περνάει με τον Εμιρχάν για να πάνε στο σχολείο. Ο Σαφάκ τους καλεί να του κάνουν παρέα.

Ο Ταρίκ μαθαίνει πως η Ελίφ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να της πει να πάει και να την πάρει αλλά το τηλέφωνό της είναι κλειστό και της αφήνει μήνυμα. Η Ελίφ, η Ρεϊχάν και ο Κερέμ παίζουν ένα παιχνίδι με λέξεις όταν έρχεται η νοσοκόμα και φέρνει λουλούδια. Ο Κερέμ πιστεύει πως είναι από τον Τολγκά και τα βγάζει έξω θυμωμένος αλλά καταλαβαίνει πως τα έχει στείλει η μητέρα του και τα αφήνει τελικά στο δωμάτιο.  Η Τουλάι πηγαίνει την Ιντζί στο σχολείο. Ο Βεϊσέλ μένει στο μαγαζί και χαίρεται που η μικρή ξεκινάει σχολείο.  Η Βιλντάν ξυπνάει και ανοίγει το τηλέφωνο της και ακούει το μήνυμα του Ταρίκ. Πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο να πάρει την Ελίφ. Ενώ η Ρεϊχάν και ο Κερέμ μιλάνε για το ατύχημα και πως συνέβη, η Ελίφ θυμάται τη στιγμή που ο Ταρίκ την απείλησε στο νοσοκομείο. Είναι σίγουρη πως ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της Ρεϊχάν. Φοβάται όμως πολύ τον Ταρίκ και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Ρεϊχάν θέλει να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει σπίτι. Η Ελίφ της λέει πως εύχεται να μην έπρεπε να γυρίσουν πίσω. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν δεν καταλαβαίνουν γιατί το λέει αυτό αλλά πριν προλάβουν να τη ρωτήσουν, έρχεται η νοσοκόμα για να περιποιηθεί τα τραύματα της Ρεϊχάν...


Τρίτη 17/11/20 - Επεισόδιο 717: Η Ελίφ μετανιώνει για ότι είπε και ελπίζει ο Κερέμ και η Ρεϊχάν να το ξεχάσουν. Ο Κερέμ όμως δεν το έχει ξεχάσει και ρωτάει την Ελίφ γιατί το είπε. Προσπαθεί να την παρηγορήσει γιατί πιστεύει πως η μικρούλα φοβάται κάτι. Της λέει πως μπορεί να του μιλήσει και θα το κρατήσουν μυστικό. Η Ελίφ τον πιστεύει αλλά θυμάται τις απειλές του Ταρίκ. Παρόλαυτα λέει πως ό,τι έπαθε η Ρεϊχάν δεν ήταν ατύχημα. Η δήλωση αυτή μπερδεύει τον Κερέμ και εκείνη τη στιγμή έρχεται η Βιλντάν για να πάρει μαζί της την Ελίφ. Ο Κερέμ διαισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και πως η Ελίφ φοβάται ουσιαστικά τη Βιλντάν. Δεν θέλει η Βιλντάν να πάρει μαζί της την Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως δεν χρειάζεται την άδεια του, η Ελίφ είναι δική της συγγενής και μπορεί να την πάει όπου θέλει. Η Βιλντάν αρπάζει από το χέρι την Ελίφ και αρχίζει να περπατάει αλλά η μικρή δεν αντέχει και λιποθυμάει. Μεταφέρεται αμέσως σε ένα δωμάτιο. Η Βιλντάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να πάρει μαζί της την Ελίφ και ο Κερέμ έχει αρχίσει να την υποψιάζεται.

Η Τουλάι και η Ζουλιντέ πίνουν τσάι στο μαγαζί όταν μπαίνει μια πελάτισσα και μιλάει για το νέο της εγγόνι. Θέλει να του πλέξει παπούτσακια, κουβέρτα και άλλα πράγματα αλλά δεν ξέρει πως θα τα καταφέρει γιατί δεν έχει χρόνο. Η Ζουλιντέ της λέει πως μπορεί να τα πλέξει εκείνη και έτσι οι δύο γυναίκες κάνουν μια επαγγελματική συμφωνία. Η πελάτισσα φεύγει και η Τουλάι προσφέρει δουλειά στη Ζουλιντέ στο μαγαζί και εκείνη δέχεται. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά είναι στο γραφείο του γιατρού και τους λέει πως η γυναίκα έχει κάποιες πιθανότητες να γίνει μητέρα αλλά είναι λίγες. Η Χουμεϊρά χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Όταν φεύγουν από τον γιατρό, η Χουμεϊρά θέλει να μοιραστεί τη χαρά της με τον Ταρίκ αλλά εκείνος της λέει πως θα απογοητευθεί ξανά και πρέπει πια να καταλάβει πως δεν θα αποκτήσει μωρό. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια. Αργότερα ο Ταρίκ επικοινωνεί με τη Βιλντάν και μαθαίνει πως για άλλη μια φορά απέτυχε να φέρει εις πέρας την εντολή του. Η Βιλντάν του λέει πως η Ελίφ πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος.

Ο Κερέμ και η Ρεϊχάμ μιλάνε για την Ελίφ και τη Βιλντάν. Προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Ελίφ είναι τόσο τρομαγμένη όταν βλέπει τη Βιλντάν. Το σίγουρο είναι πως η Ελίφ είναι ανήσυχη όταν είναι κοντά της η Βιλντάν και αυτό πιά το έχουν καταλάβει καλά και οι δύο τους. Ο Ταρίκ είναι εκνευρισμένος και τα βάζει με όλους στην εταιρία. Είναι ανήσυχος επειδή η Βιλντάν δεν κατάφερε να πάρει την Ελίφ από το νοσοκομείο και φοβάται μήπως η μικρή μιλήσει στον Κερέμ ή σε κάποιον άλλο. Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στην ακτή και αναπολεί τις ωραίες μέρες που πέρασε με τον Ταρίκ, τώρα πια τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η ζωή της Μπιρτσέ αλλάζει καθώς το σχέδιο της θα είναι εξώφυλλο σε περιοδικό. Μοιράζεται τη χαρά της με μια συνάδελφο και η Ράνα τη βλέπει και της λέει πως δεν θα βάλει αυτό το σχέδιο στο εξώφυλλο. Η Μπιρτσέ θέλει να διαμαρτυρηθεί επειδή ο Γιουνούς ήταν εκείνος που το επέλεξε αλλά η Ράνα της απαντάει πως ο Γιουνούς θα πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του. Ο Γιουνούς όμως λέει στη Ράνα πως εκείνος αποφασίζει για τι εξώφυλλο του περιοδικού και φεύγει. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τον φλερτάρει...


Τετάρτη 18/11/20 - Επεισόδιο 718: Τα βήματα της Χουμεϊρά την οδηγούν σε μια παιδική χαρά και όταν μια γυναίκα τη ρωτάει ποιο από τα παιδάκια, που παίζουν είναι δικό της, η Χουμεϊρά δείχνει ένα από τα παιδιά. Ο Κερέμ ζητάει από τη Βιλντάν να φύγει από το νοσοκομείο αλλά η Βιλντάν είναι αποφασισμένη να πάρει μαζί της την Ελίφ. Ο Κερέμ όμως αποδεικνύεται πιο πεισματάρης και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει να πάρει την Ελίφ. Η Ελίφ συνέρχεται και ρωτάει τον Κερέμ αν η Βιλντάν είναι ακόμη εκεί. Ο Κερέμ της λέει πως έφυγε αλλά τη ρωτάει γιατί είναι τόσο φοβισμένη. Θέλει να μάθει τι ρόλο παίζει η Βιλντάν σε αυτό. Η Ελίφ του λέει πως δεν έχει σχέση μαζί της και ο Κερέμ της λέει πως πρέπει να ξεκουραστεί. Η κουτσομπόλα γειτόνισσα της Λεμάν της λέει πως η Ζουλιντέ είναι συνέχεια στο μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν υποψιάζεται πως η Ζουλιντέ πηγαίνει εκεί επειδή θέλει να είναι κοντά στον Σαφάκ. Η Ελίφ είναι μόνη της στο δωμάτιο του νοσοκομείο και η Βιλντάν μπαίνει κρυφά και της κόβει λίγα από τα μαλλιά της. Θέλει να κάνει τεστ DNA γιατί πιστεύει πως είναι παιδί του Ταρίκ οπότε θα έχει ένα όπλο εναντίον του.

Η Ρεϊχάν, ο Κερέμ και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι και η Ματσιντέ τους καλωσορίζει. Ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί αλλά εκείνη προτιμάει να μείνει στην κουζίνα και να περάσει το χρόνο της με την παρέα της Γιλντίζ και της Ελίφ. Ο Ταρίκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά αλλά η ψυχολογική κατάσταση της Χουμεϊρά είναι άσχημη. Προσπαθεί να της μιλήσει αλλά του απαντάει ψυχρά. Η Λεμάν σκέφτεται τα χειρότερα για τη Ζουλιντέ και πιστεύει πως θέλει να παντρευτεί τον γιο της για τα χρήματά του και για να αποκτήσει έναν πατέρα ο γιος της. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Ρεϊχάν σχετικά με το ατύχημα. Ο Ταρίκ, η Χουμεϊρά, ο Κερέμ, η Βιλντάν η Ελίφ ακούνε την αφήγησή της. Η Βιλντάν ρωτάει ειρωνικά τον Ταρίκ αν του έλειψε αυτές τις μέρες η Ελίφ και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Βιλντάν είναι σίγουρη πως η Ελίφ είναι κόρη του Ταρίκ. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται μέρα με τη μέρα πιο πολύ. Ο άντρας της με τη συμπεριφορά του της ραγίζει την καρδιά και η μητέρα της νοιάζεται για την Ελίφ, ένα ξένο παιδί. Η Ράνα φλερτάρει με τον Ταρίκ. Τον καλεί για καφέ και εκείνος δέχεται...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ