Breaking News

Εντυπωσιακό timelapse βίντεο με το νέο υπερσύγχρονο πλοίο της P&O Cruises (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
 
Η P&O Cruises κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εντυπωσιακό, σύντομο timelapse βίντεο, που δείχνει το «Iona», το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το timelapse βίντεο καταγράφει σε λίγα δευτερόλεπτα τη διετή διαδικασία κατασκευής του αξίας 950 εκατ. δολαρίων «Iona». Τραβήχτηκε στο ναυπηγείο Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας.

Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο παραδόθηκε επίσημα στην P&O Cruises σε τελετή που έγινε μέσα στον Οκτώβριο, περιγράφεται από την εταιρία ως το «πιο πράσινο, μεγαλύτερο και καινοτόμο πλοίο της».


Σύμφωνα με τη Daily Mail, είναι το πρώτο βρετανικό σκάφος που τροφοδοτείται από υγροποιημένο φυσικό αέριο και έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα από το δεύτερο μεγαλύτερο πλοίο της P&O, το Britannia, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 5.000 επιβάτες και προσωπικό.

Το «Iona» δεν θα ταξιδέψει άμεσα, καθώς η εταιρεία έχει αναστείλει τις δραστηριότητές της μέχρι τις αρχές του 2021 λόγω της πανδημίας και των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Το αδελφό πλοίο του «Iona», για το οποίο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η ονομασία του, θα παραδοθεί στην P&O τον Δεκέμβριο του 2022, επισημαίνει η Daily Mail.