Breaking News

Εύα Αντωνοπούλου: «Ο κόσμος νομίζει ότι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουμε πράγματα και δεν τα λέμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είχε γίνει και στην πρώτη καραντίνα του περασμένου Μαρτίου, η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου, κάθισε στον καναπέ του Dot. και εξήγησε πώς είναι να εργάζεσαι τις ημέρες της πανδημίας του κορονοϊού.

Επίσης, μίλησε για την καθημερινότητά της στο νέο lockdown και τον σύζυγό της και Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, όπως και για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασαν εν μέσω πανδημίας.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τα δέκα τελευταία χρόνια, ενώ είπε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα και δεν τα λέμε. Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε ρεπορτάζ και μαθαίνουμε πράγματα και ξέρουμε πράγματα παραπάνω, αλλά όταν τα μαθαίνουμε το επόμενο δευτερόλεπτο "μας τρώει η γλώσσα μας", βγαίνουμε και τα λέμε. Γιατί η δουλειά μας είναι τα πούμε και όχι να τα κρατήσουμε.

Δεν ήξερα νωρίτερα ότι θα γίνει το lockdown. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο Παναγιώτης μου σπάει τα νεύρα μερικές φορές, καθώς δεν μου αποκαλύπτει πράγματα επειδή είμαι δημοσιογράφος. Γιατί ξέρει ότι θα "με τρώει γλώσσα μου" και πως αυτή είναι η δουλειά μου. Οπότε, κάπως τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας...».

Δείτε τη συνέντευξη.