Breaking News

GNTM 3: Αποχώρησε ο Σήφης Φαραντάκης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου, οι κορυφαίοι 8 του GNTM 3 έγιναν ξαφνικά 12 καθώς επέστρεψαν στο σπίτι 4 από τα μοντέλα που είχαν αποχωρήσει μέσα από μια διαδικασία δεύτερης ευκαιρίας...

Τα 12, πλέον, μοντέλα ρίχτηκαν στη μάχη της διεκδίκησης με μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν - ανά ζευγάρια - μια σκηνή ασιατικής πάλης. 

Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas, ήταν τα βασικά ζητούμενα της φωτογράφησης. 

Τα στρατηγικά όμως αβαντάζ της Λία Τσουζντάν, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, πρόσθεσαν πόντους δυσκολίας και δημιούργησαν ζευγάρια με αμφιλεγόμενη χημεία στο σετ.

Στο πρώτο πλατό, μετά τις επιστροφές, οι 4 κριτές - Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός - υποδέχτηκαν τους υποψήφιους με ενθουσιασμό. Οι κριτικές τους, όμως, προκάλεσαν σύγχυση και εκνευρισμό.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε το ζευγάρι Εμμάνουελ Ελόζιεουα - Ηρακλής Τσουζίνοφ, οι οποίοι είναι μεταξύ των 4 παικτών που επέστρεψαν.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σήφη Φαραντάκη. Να σημειωθεί ότι ο 20χρονος από τα Χανιά της Κρήτης σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Η αποχώρηση στο τελευταίο βίντεο.