Breaking News

Η εξομολόγηση της Γ. Μαστροκώστα: «Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση και δεν απόλαυσα τη δημοσιότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Γωγώ Μαστροκώστα κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του Dot, όπου εξομολογήθηκε ότι δεν ένιωθε αυτοπεποίθηση και δεν απόλαυσε καθόλου την έντονη δημοσιότητα, την εποχή που όλοι την αποκαλούσαν το «the body» της Ελλάδας. 

Το πρώην μοντέλο - που τελείωσε τη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) στην Κομοτηνή και βγήκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση σε ηλικία 22 ετών στην τότε πρωινή εκπομπή «Μεταξύ μας» του Mega - τόνισε:

«Σιγά μην είχα τότε αέρα και σeξ-απίλ... Καμία σχέση! Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση. Και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου και τσαντίζομαι που βλέπω τον εαυτό μου σε παλιές φωτογραφίες και λέω "Γιατί Θεέ μου δεν απόλαυσα ποτέ αυτό το πράγμα και δεν το κατανόησα;". 

Ήμουν δυναμική, αλλά μέχρι εκεί. Οι άλλοι μπορεί να εντυπωσιάζονταν από το σώμα μου και τον χαρακτήρα μου, εγώ δεν το έβλεπα και δεν το καταλάβαινα. 

Μία γνωστή μου, που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και είχε καμιά 30αριά κιλά παραπάνω, έμπαινε μέσα κι έλεγε "Εγώ μετράω"! Είχε τόση αυτοπεποίθηση, που σάρωνε. Και όντως σάρωνε, γιατί το πίστευε. Είναι η ενέργεια που εκπέμπεις. Εγώ μπορεί να κοιταζόμουν στον καθρέφτη και να ένιωθα ότι δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό δεν είχα τότε...

Στην κόρη μου (τη 12χρονη Βικτόρια) προσπαθώ να της περάσω να έχει αυτοπεποίθηση και να της αρέσει ο εαυτός της, να τον αγαπάει. Και να αποβάλει από τη ζωή της οτιδήποτε δεν της κάνει καλό».

«Ήθελα πολύ να αλλάξει η ζωή μου» επισήμανε η Γωγώ Μαστροκώστα, που μίλησε στη συνέχεια για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, περιγράφοντας πώς της έκανε πρόταση γάμου ενώ ήταν 6 μηνών έγκυος, ενώ αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε με την υγεία της, δύο μέρες μετά τη γέννα της κόρης της. Για τη μάχη της με την ασθένεια είχε μιλήσει τον περασμένο χρόνο στην Ελεονώρα Μελέτη...

Δείτε τη συνέντευξη.