Breaking News

Η εξομολόγηση της Μελίνας Μακρή: «Γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα κάθε μέρα - Mε γύρισε ανάποδα και γελούσαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης η Μελίνα Μακρή φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γράμμα για σένα». Με αφορμή το γράμμα που δέχθηκε, καθώς ήταν η παραλήπτης, η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε για πρώτη φορά για τα δύσκολα νεανικά της χρόνια και τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Eίχα δύσκολη εφηβεία. Ήμουν πολύ μελαγχολικό άτομο, πολύ κλειστή και πολύ ντροπαλή... Με τους συμμαθητές μου ήμουν πολύ ντροπαλή. Είχα μία φίλη και πάντα το παράπονο μου ήταν ότι δεν είχα αρκετούς φίλους.

Πήγαινα στο σπίτι κι έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να κάνω φίλους, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή που ένιωθα απομονωμένη. Με απέφευγαν τα άλλα παιδιά γιατί ήμουν κι εγώ φοβισμένη απέναντι τους, δεν ήμουν κοινωνική.

Στην εφηβεία μου αυτό μου "έσκασε", ίσως μαζί με τις ορμόνες. Γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα κάθε μέρα. Αυτό μου το λέει ακόμα η μαμά μου.. Είχα μέσα μου μια ροπή προς τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό το πάλεψα αργότερα με ψυχολόγο. Έκανα θεραπεία πέντε χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι είμαι πλέον ένα αρκετά θετικό άτομο.

Αυτό το γράμμα θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ όταν ήμουν έφηβη - τώρα στο λέω και συγκινούμαι - γιατί ήμουν ένα φοβισμένο παιδί. Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullyίng και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά, ήταν λεκτικό bullyίng που είχε γίνει και σωματικό.

Κάποια αγόρια στο σχολείο, επειδή ήμουν ένα τριχωτό άτομο για κoρίτσι - είχα στο πρόσωπο και στα χέρια -, με κορόιδευαν. Με έλεγαν αρκούδα. Και αυτό μπορεί να ακούγεται αστείο σήμερα, αλλά σε πληγώνει σαν έφηβη. Δεν όρθωνα το ανάστημα μου. Ακόμα και σήμερα δεν απαντάω αμέσως. Το σκέφτομαι και θα απαντήσω αργότερα... Έπρεπε να είχα αντιδράσει διαφορετικά τότε.

Μια φορά έγινε και σωματικό. Δηλαδή με έπιασε από τα πόδια ένας συμμαθητής μου, με γύρισε ανάποδα και γελούσαν...».